₺500 bütçe ile bir mouse pad arıyorum, bütçe kaliteye bağlı olarak %20 - 30 daha artabilir, sorun değil.
İstediğim tek şey kontrol edilebilen bir RGB olması, düz siyah veya renkli olabilir.
₺500 bütçe ile bir mouse pad arıyorum, bütçe kaliteye bağlı olarak %20 - 30 daha artabilir, sorun değil.
İstediğim tek şey kontrol edilebilen bir RGB olması, düz siyah veya renkli olabilir.
Ufak baskı hatalı Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!
www.klassegear.com
Tasarım odaklı Çin'de ürettirilen markalar da var. Kalite olarak nasıllardır bilmiyorum. En azından bu fiyat aralığına KlasseGear ve Xrades iyi olduğunu söyleyebilirim.
Hocam bu bütçeye RGB mousepad'ler pek de kaliteli olmaz. Ancak iyi, güzel, RGB olmasın derseniz tabiki de KlasseGear en iyisi olur bütçeye. 500 sınır, yani zorlasam bu çıkar derseniz kendinizi zorlamadan Klasse Classic bakabilirsiniz. Ama tam 500 TL civarı istiyorsanız Klasse Pro baya iyidir.
Hocam bu bütçeye RGB mousepad'ler pek de kaliteli olmaz. Ancak iyi RGB olmasın derseniz tabiki de KlasseGear en iyisi olur bütçeye. 500 sınır, yani zorlasam bu çıkar derseniz kendinizi zorlamadan Klasse Classic bakabilirsiniz. Ama tam 500 TL civarı istiyorsanız Klasse Pro baya iyidir.
@Marksman, hocam Klasse'nin böyle bir ürünü olduğundan haberim yoktu KlasseGear genellikle güzel ürünler yapıyor ama kullanmadığımdan garanti veremem, güvendiğim bir marka yine de. Sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri hemen dönüyor.