₺500'ye mouse pad önerisi

Bütçe
₺500

Marksman

Çalışkan
Selamlar dostlar,

₺500 bütçe ile bir mouse pad arıyorum, bütçe kaliteye bağlı olarak %20 - 30 daha artabilir, sorun değil.
İstediğim tek şey kontrol edilebilen bir RGB olması, düz siyah veya renkli olabilir.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Selam dostlar,

₺500 bütçe ile bir mouse pad arıyorum, bütçe kaliteye bağlı olarak %20 - 30 daha artabilir, sorun değil.
İstediğim tek şey kontrol edilebilen bir RGB olması, düz siyah veya renkli olabilir.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

7 aydır kullanıyorum güzel ama beyaz alma bazı kirler çıkmıyor.

XRades'de şu ürünler var. Tüm tasarımdaki RGB'ler kontrol edilebiliyor mu bilgim yok. Mağazaya sorarsanız daha iyi olur.

Eğer kare bir mouse pad istiyorsan da XRades şu modeli var.

Ek olarak farklı tasarımlar arıyorsan şu markanın ürünlerini de öneririm.

Bütçem biraz esner ve üzerindeki 1-2 baskı hatası rahatsız etmez dersen 900 ₺ mouse padlerini outlet tarafında 600 ₺ civarına satıyorlar.

Tasarım odaklı Çin'de ürettirilen markalar da var. Kalite olarak nasıllardır bilmiyorum. En azından bu fiyat aralığına KlasseGear ve Xrades iyi olduğunu söyleyebilirim.

Hocam bu bütçeye RGB mousepad'ler pek de kaliteli olmaz. Ancak iyi, güzel, RGB olmasın derseniz tabiki de KlasseGear en iyisi olur bütçeye. 500 sınır, yani zorlasam bu çıkar derseniz kendinizi zorlamadan Klasse Classic bakabilirsiniz. Ama tam 500 TL civarı istiyorsanız Klasse Pro baya iyidir.

Hocam bu bütçeye RGB mousepad'ler pek de kaliteli olmaz. Ancak iyi RGB olmasın derseniz tabiki de KlasseGear en iyisi olur bütçeye. 500 sınır, yani zorlasam bu çıkar derseniz kendinizi zorlamadan Klasse Classic bakabilirsiniz. Ama tam 500 TL civarı istiyorsanız Klasse Pro baya iyidir.
Hocam linki var mıdır, bütçe sınırı olmadan bir tane önerebilir misiniz?

Outlet ürünlerde sadece görsel sorunlar var kullanımda etkileri yok aşşağılarda zaten Speed veya Control yazıyor.

Geri
Yukarı Alt