2. el az kullanilmis temiz durumda alicisi kaybolmamis F710 alabilirsin. Bu butcede daha iyisi yok. Sifir olarak alinabilir bir gamepad yok bu butcede.
Kız arkadaşımla Monster Hunter Rise başlayalım dedik, klavye mouse ile pek rahat olmuyormuş ben de bir tane alıp hediye edeyim dedim.
Pek büyük olmasın mümkünse, kaba olmasın, kablosuz olsun. İndirim bekleyebilirim, sorun yok. Bu bütçelere ne düşer, ne zaman düşer söylerseniz şahane olur.
Evet F310 cidden günümüz için çok kötü bir gamepad. 8-10 yıl önce alan bazı insanlar var hala kullanıyorlar ancak muhtemelen son yıllarda kaliteyi aşırı düşürdüler maksimum ömrü 1-2 yıl oluyor.
F310 ve F710 u kötülemeyen yok ancak benim şaşırdığım nokta şu. Amazon prime indirimlerinde f310 580 lira gibi bir fiyata f710 ise 980 lira gibi bir fiyata düştü ve sadece 1 saat içerisinde her iki gamepad de indirim stoğu bitti.
F310 ve F710 u kötülemeyen yok ancak benim şaşırdığım nokta şu. Amazon prime indirimlerinde f310 580 lira gibi bir fiyata f710 ise 980 lira gibi bir fiyata düştü ve sadece 1 saat içerisinde her iki gamepad de indirim stoğu bitti.
Her ikisinin de alinma sebebi belli. F310 en ucuz orijinal gamepad, F710 ise en ucuz kablosuz gamepad. Her ikisinin bir diger alinma sebebi de yurt disi imkani olmayan kitleye hitap ediyor olmasi ve arastirma ihtiyaci duymayan insanlarca aliniyor olmasi. F710 yine 2. elde falan bir nebze ucuza alinabilir de F310 fiyat fark etmeksizin cop bir urun.
F310 ve F710'u kötülemeyen yok ancak benim şaşırdığım nokta şu. Amazon Prime indirimlerinde F310 580 lira gibi bir fiyata F710 ise 980 lira gibi bir fiyata düştü ve sadece 1 saat içerisinde her iki gamepad de indirim stoku bitti.
Hocam çünkü fiyatı çok uygun. Artık çakma kollar bile bu fiyatlara satılmadığı için millet Logitech görünce anında stoğu bitiriyor. Ben bile ne kadar dandik olduğunun farkında olmama ve 1.5 senede 2 tanesini bozmama rağmen yeni gamepad alacakken bir şüpheye düştüm yine acaba F310 veya F710'mu alsam diye. Sırf fiyatı yüzünden.
Hocam çünkü fiyatı çok uygun. Artık çakma kollar bile bu fiyatlara satılmadığı için millet Logitech görünce anında stoğu bitiriyor. Ben bile ne kadar dandik olduğunun farkında olmama ve 1.5 senede 2 tanesini bozmama rağmen yeni gamepad alacakken bir şüpheye düştüm yine acaba F310 veya F710'mu alsam diye. Sırf fiyatı yüzünden.