₺600 gamepad önerisi

Birdaha düşer mi bilmem ama 400 liraya AliExpress'ten GameSir Nova Lite almıştım, geldi. Hayatımda harcadığım en iyi 400 liraydı.

Taş gibi çıktı bende şoktayım. Keşke bir tane daha alsaydım.

Pusat Monster oyun kolları fiyat arada düşüyor.

F310 ve F710 u kötülemeyen yok ancak benim şaşırdığım nokta şu. Amazon prime indirimlerinde f310 580 lira gibi bir fiyata f710 ise 980 lira gibi bir fiyata düştü ve sadece 1 saat içerisinde her iki gamepad de indirim stoğu bitti.

Insanlar bilmiyor çünkü, iPhone 11 gibi aletler bunlar.

Her ikisinin de alinma sebebi belli. F310 en ucuz orijinal gamepad, F710 ise en ucuz kablosuz gamepad. Her ikisinin bir diger alinma sebebi de yurt disi imkani olmayan kitleye hitap ediyor olmasi ve arastirma ihtiyaci duymayan insanlarca aliniyor olmasi. F710 yine 2. elde falan bir nebze ucuza alinabilir de F310 fiyat fark etmeksizin cop bir urun.

Hocam çünkü fiyatı çok uygun. Artık çakma kollar bile bu fiyatlara satılmadığı için millet Logitech görünce anında stoğu bitiriyor. Ben bile ne kadar dandik olduğunun farkında olmama ve 1.5 senede 2 tanesini bozmama rağmen yeni gamepad alacakken bir şüpheye düştüm yine acaba F310 veya F710'mu alsam diye. Sırf fiyatı yüzünden.

Çokda ucuz sayılmaz aslında 1200 lira civarında şu an en uygun F710. 200 lira daha verdiğin zaman 8bitdo ultimate c wireless alıyorsun

1000 TL'ye bile var hocam 8BitDo Ultimate C 2.4G.

AliExpress'de, yeni hesap indirimiyle.
Linkini sallayabilir misin kral?

Günlüğü alayım babamdan alayım madem, iyi bir şey olsun bari. Moru da çok hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…