Xbox çok rahat diyorlar ama dizilim problemli. Bütçe sorunum yok. Orijinal Xbox kolu almak lazım o zaman. Genelde sizlerde onu önermişsiniz. Dizilimede alışacağız mecburen.

DualSense ve Xbox gamepadleri PC için gereksiz ve kötüler çok eski teknolojiler kullanıyorlar hala drift problemleri var. Önerdiğimiz modellerden birini alın.

Xbox kullanılabilecek bir kol değil. O dizilime sahip kol tamam da dümdüz Xbox kolu alınmaz. Cihazı 100 saatlik F1 oynamakla birlikte sağ tetik tuşundan artık yay sesi ve yavaşlama var. Sol stick ise ölü bölge oluşumu ilk başta 3-5 arasındaydı şimdi 8-10'u gördü veya geçti. Bu yüzden stickleri, tetik tuşları, butonları kolay bozulmayan ve takılmayan cihaz alın.

Üstteki arkadaşın dediği buton takılmasını ben de Cyclone 2 cihazda 2. kez yaşıyorum.

Dualsense kol, Xbox koldan daha dayanıklı bu arada. Yani illa bir marka cihaz istiyorsan tercihin Xbox 9. Nesil olmasın.

GameSir alma da ne alırsan al. 2 arkadaş GameSir super Nova aldık. 4 ayda A tuşları sorun verdi ben servise yolladım servis değişim yaptı arkadaşta yollayacak.
Olabilir bir ürün bozuldu diye marka kötü veya alınmaz olmuyor öyle olsaydı piyasada marka kalmazdı. Bende yaklaşık 1 senedir super nova kullanıyorum sorun yaşamadım.