HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 1 Ocak 2025 #1 Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar.
Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar.
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 1 Ocak 2025 #2 HunteX dedi: Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2'si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Pojavlauncher kullana bilirsiniz ya da sunucuya eklenti kurarak Java ve Bedrock aynı anda oynaya bilirsiniz. PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com Son düzenleme: 1 Ocak 2025
HunteX dedi: Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2'si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Pojavlauncher kullana bilirsiniz ya da sunucuya eklenti kurarak Java ve Bedrock aynı anda oynaya bilirsiniz. PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com
KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 1 Ocak 2025 #3 DefenderNinja dedi: PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com Genişletmek için tıkla... Local, Microsoft account seçenekleri var. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? DefenderNinja dedi: PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com Genişletmek için tıkla... Orijinal MC Yok bende bu arada.
DefenderNinja dedi: PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com Genişletmek için tıkla... Local, Microsoft account seçenekleri var. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? DefenderNinja dedi: PojavLauncher - Apps on Google Play The tool to run an LWJGL-based game you all already know. play.google.com Genişletmek için tıkla... Orijinal MC Yok bende bu arada.
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 1 Ocak 2025 #4 HunteX dedi: Local, Microsoft account seçenekleri var. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Orijinal MC Yok bende bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam Mesajı Düzeltim orada Başka Yöntem Var. Suncuya Eklenti Kurmak.
HunteX dedi: Local, Microsoft account seçenekleri var. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Orijinal MC Yok bende bu arada Genişletmek için tıkla... Hocam Mesajı Düzeltim orada Başka Yöntem Var. Suncuya Eklenti Kurmak.
KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 1 Ocak 2025 #5 DefenderNinja dedi: Hocam Mesajı Düzeltim orada Başka Yöntem Var. Suncuya Eklenti Kurmak. Genişletmek için tıkla... Bu arada söylediğim gibi ben de orijinal MC yok. Videoya göre bir sıkıntı çıkarır mı?
DefenderNinja dedi: Hocam Mesajı Düzeltim orada Başka Yöntem Var. Suncuya Eklenti Kurmak. Genişletmek için tıkla... Bu arada söylediğim gibi ben de orijinal MC yok. Videoya göre bir sıkıntı çıkarır mı?
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 1 Ocak 2025 #6 HunteX dedi: Bu arada söylediğim gibi ben de orijinal MC yok. Videoya göre bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum sıkıntı yok.
HunteX dedi: Bu arada söylediğim gibi ben de orijinal MC yok. Videoya göre bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum sıkıntı yok.
KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 1 Ocak 2025 #7 DefenderNinja dedi: Ben kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bedwars falan nasıl oynanıyor? Bir bilgin var mı?
DefenderNinja dedi: Ben kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bedwars falan nasıl oynanıyor? Bir bilgin var mı?
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 4 Ağustos 2025 #8 HunteX dedi: Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir?
HunteX dedi: Arkadaşlarım TLauncher'den oynuyorlar. 2si de PC. Ben de telefondan oynuyorum. Nasıl aynı sunucuda oynarız. 1.21.1. kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir?
KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 4 Ağustos 2025 #9 ScorezTR dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Yapamadık. Büyük ihtimal benim bilgisizliğimden kaynaklı bir şey. Yapılıp yapılmayacağını hâlâ bilmiyorum.
ScorezTR dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Yapamadık. Büyük ihtimal benim bilgisizliğimden kaynaklı bir şey. Yapılıp yapılmayacağını hâlâ bilmiyorum.