@23783, 1.21.4 Ve Sürümünüz Öncesi İse

.minecraft>versions>oynadığınız sürümü seçin İçinde TlauncherAdditionalJson Olacak Ona Girip "skinversion" ve "activeskincapeforuserversion" true yapıp kaydedin 1.21.4 ötesi için ise CustomSkinLoader Yüklemeniz Gerek.

Yıllardır Skinversion ve activeskincapeforuserversion Hilesi ile skinlerimi kullanmıştım ancak mojang pathclamış Tek Çare CustomSkinLoader Artık.

@23783, 1.21.4 Ve Sürümünüz Öncesi İse

Minecraft>versions>oynadığınız sürümü seçin İçinde TlauncherAdditionalJson olacak Ona Girip "skinversion" ve "activeskincapeforuserversion" true yapıp kaydedin 1.21.4 ötesi için ise CustomSkinLoader Yüklemeniz Gerek.

Yıllardır Skinversion ve activeskincapeforuserversion Hilesi ile skinlerimi kullanmıştım ancak Mojang pathclamış Tek Çare CustomSkinLoader Artık.

Genellikle öncesi.

@23783, 1.21.4 ve sürümünüz öncesi ise.
Minecraft>versions>oynadığınız sürümü seçin içinde tlauncheradditionaljson olacak ona girip "skinversion" ve "activeskincapeforuserversion" true yapıp kaydedin 1.21.4 ötesi için ise customskinloader yüklemeniz gerek.
Yıllardır skinversion ve activeskincapeforuserversion hilesi ile skinlerimi kullanmıştım ancak Mojang pathclamış tek çare customskinloader artık.

O zaman verdiğim skinversion taktiğini kullanırsanız sorun olmaz.