TLOU 2 PC'ye optimizasyon özürlüsü olarak mı çıkar?

UcuzGamer59

Becerikli
Biliyorsunuz, bazı oyunlar hatasız ve güzel bir şekilde çıkar, bazı oyunlar ise bug'lı ya da optimizasyon özürlüsü çıkar, sonra güncellemelerle düzeltilir. Bazısı da çok satmadığı için üvey evlat gibi kalır. Sizce The Last of Us Part II PC'ye çıktığında (yanlış bilmiyorsam 3 Nisan 2025'ti) nasıl olur?

Kısa cevap: Yüksek ihtimal ile hayır.

Çünkü The Last of Us ilk bilgisayar sürümüydü ve grafik haliyle grafik motorunun bilgisayara portlamaları ilk tecrübeleri kabul edilebilir. Zamanla kendilerini geliştirdiler. Ayrıca duyduğum kadarıyla (teyit etmedim ama) TLOU2 oyunu PC sürümü Temmuz 2024'den beri hazır. Ancak çok uzun süre yayınlamadılar. Çünkü hem yayınlanması gereken bir dizi var hem de uzun test etmek istemişler.

Ben oyunun TLOU1 ile aynı grafik motorunun biraz daha geliştirilmiş halini kullanacağını düşünüyorum. Bu arada şiddetle oynamanızı tavsiye ederim. Asla klavye ve fare olmayan oyunları oynamayı sevmem ama bu oyun bana zorla abimin PS5'ini deneyimlememi sağladı.

Bana kalırsa ilk oyun gibi yine VRAM canavarı olacak ve NVIDIA ekran kartı sahiplerini biraz süründürecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt