Lully

Uzman
The Last of Us Part 1'i almayı düşünüyorum, ancak Part 2'yi daha sonra alacağım. Hikaye sonda tam olarak bitiyor mu yoksa Part 2'yi oynamak zorunlu mu? İlk oyunun hikâyesi kendi içinde tatmin edici bir son sunuyor mu yoksa eksik kalan noktalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
The Last of Us Part 1'i almayı düşünüyorum, ancak Part 2'yi daha sonra alacağım. Hikaye sonda tam olarak bitiyor mu yoksa Part 2'yi oynamak zorunlu mu? İlk oyunun hikâyesi kendi içinde tatmin edici bir son sunuyor mu yoksa eksik kalan noktalar var mı?
Yeterli, Joel'in hazin sonunu görmek istemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. oyunun konusunda cok buyuk celiski var. Finalinde intikam kotudur, o yuzden oldurmeyelim denirken oyun boyunca onumuze geleni katlediyoruz. Gectigimiz yerde ot bitmiyor. Ama finalde intikam kotudur deyip bir kisiyi oldurmekten vazgeciyoruz. E abla sen onune geleni oldurdun zaten, kopekleri bile katlettin yahu.

Binlerce insan için ilk oyundan sonra hikaye bitmişti zaten :)

İkinci oyun konusunda, hikayeyi beğenen birini henüz görmedim. Senaryosu sızdığında çok sinirlenmişti oyuncular. Part 1 yeterli.

İlk oyunun hikayesi yetiyor aslında ama bitirdiğinde daha fazla oynamak istiyorsun. Yani en azından ben öyle hissetmiştim.

Ben daha 2. oyunu oynamadım bu arada indiriyorum hala.