Yer
İzmir
Hayatımda zorla bitirdiğim bir diziydi gerçekten. Bella senin yüzünden zevk alamadım ve özellikle sezonun son bölümünde bile utancımdan ölecektim. Sözde oyuncu, bir de genel olarak prodiksiyon yapımcı tarafında gayet iyiydi. Ortalamanın üstü bir yapım olmuş. 3. sezonda Abby göreceğimiz için ayrı bir heyecanım var ve oyun dışı senaryolar yapılması da çok canımı sıkan olaylardan biri oldu.
3. sezonda Kaitlyn Dever izlemek çok zevkli olacaktır. O konuda eminim, genel olarak dizi beni hayal kırıklığına uğrattı. Sırf Bella Ramsey yüzünden.

Sizin yorumlarınız nelerdir? Yazın konuşalım

Dikkat hassas içerik! (resimdeki kandan dolayı değil)

Gr1nInkWMAAx-Eh.webp

Ben 3 bölümdü sanırım emin değilim ama Joel olayından önce olması gereken Dina ve Ellie'nin sevişme sahnesi intikamdan başka bir şey düşünmeyen tek derdi Abby olan Ellie oyunun aksine Joel olayından önce değil sonra bu sahneyi yaşıyor. Ayrıca 'I'm gonna be a dad!' kadar hiç ağzına yakışmayan kötü espri yapıyor. Benim için oradan sonra bitmişti dizi.

Oyunu oynamadım ama ilk sezonu çok beğenmiştim. Bu sezon sadece yeraltı tren sahnesinde zevk aldım gerisini full ileri sardım. Sevişmekten hikâyeyi bir türlü ilerletemedi garibanlar.