Bakalım, optimizasyon nasıl olacak :)

Ben şahsen işin içinde Nixxes bile olsa belirli sorunlarla çıkış yapacağını düşünüyorum. Çünkü Nixxes genel olarak iyi anılan bir firma olsa da son çıkardıkları PC portlarında epey sorun vardı. Bu nedenle The Last of Us Part II de PC'ye sorunlu bir çıkış yapacak, kalıbımı basarım.

Umarım yanılırım da oyunu sorunsuz oynayabiliriz.

Bakalım, optimizasyon nasıl olacak :)

Ben şahsen işin içinde Nixxes bile olsa belirli sorunlarla çıkış yapacağını düşünüyorum. Çünkü Nixxes genel olarak iyi anılan bir firma olsa da son çıkardıkları PC portlarında epey sorun vardı. Bu nedenle The Last of Us Part II de PC'ye sorunlu bir çıkış yapacak, kalıbımı basarım.

Umarım yanılırım da oyunu sorunsuz oynayabiliriz.
Hocam aslında Nixxes'in yakın zamanda yaptığı Ghost of Tsushima ve Horizon Forbidden West portları fena değildi. Bir tek Spider-Man 2 biraz sorunluymuş sanırım.

Nixxes port konusunda yani bazen sorunlu bazen sorunsuz kafası karışık bir firma fakat iron Galaxy bu konuda bayağı kötü ilk oyunun portunda iron Galaxy vardı.

Hocam aslında Nixxes'in yakın zamanda yaptığı Ghost of Tsushima ve Horizon forbidden West portları fena değildi. Bir tek Spider-Man 2 biraz sorunluymuş sanırım.