İtachi Uchiha
Yetkin
Bugün 2. defa şans verdim bu çikolataya ama tadı nedense iyi değil. Fiyatı bundan uygun olup tadı daha güzel olan çikolatalar var. STT ve TETT daha çok var, bozulmamıştı.
İçindeki kuruyemişler mi patlaklar mı bilemedim hiç kaliteli değildi.Kesinlikle bir ara çalıştığım iş yerinde erimişti kutusuyla beraber aldım 30 tane toblerone'u 2 ayda anca bitirdik. Aşırı tuzlu veya değişik bir tadı var.
Bilmiyorum ama para verip asla almam çok daha güzel alternatifler var kendi damak tadım adına konuşayım. Belki seven vardır'da genel bir damak kitlesine hitap ettiğini düşünmüyorum.İçindeki kuruyemişler mi patlaklar mı bilemedim hiç kaliteli değildi.
Nerede üretiliyor bilmiyorum ama Türkiye'deki çikolatalarda son 2-3 yıldır bariz bir kalitesizleşme var.Eskiden laktozsuz ve glutensiz diye alirdik. Simdi iyice merdivenalti olmus tum digerleri gibi.
Şok marketlerde indirimdeydi. Bende alıp deneyeyim dedim. Sonuç = berbat.Bilmiyorum ama para verip asla almam çok daha güzel alternatifler var kendi damak tadım adına konuşayım. Belki seven vardır'da genel bir damak kitlesine hitap ettiğini düşünmüyorum.
Asıl onu Almanya’da alıp yiyeceksin, tadı gerçekten çok fark ediyor.Bugün 2. defa şans verdim bu çikolataya ama tadı nedense iyi değil. Fiyatı bundan uygun olup tadı daha güzel olan çikolatalar var. STT ve TETT daha çok var, bozulmamıştı.
Kıbrıs gezisinde yemiştim. Orada satılanlar daha iyiydi. Fırsatım olursa Alman çikolatası yerim.Asıl onu Almanya’da alıp yiyeceksin, tadı gerçekten çok fark ediyor.