Ben Tod TV aldım, içeriğinde TV'den de izleyebiliyordum ancak TV de “bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır” yazısı çıkıyor

Mobilde izleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzleyeceğiniz içerik ödediğiniz pakete göre değişiyor. Ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Mesela TV içeriklerinin olduğu pakette spor maçları yok.
TV içeriklerini tam bilmiyorum. Maçlar için konuşabilirim. Biz “Sezonluk Süper Dolu Paketi” kullanıyoruz. İlk aldığımızda TV üzerinden izleyemiyorduk. Müşteri hizmetleri ile konuştuk ve TV üzerinden izlemek için ekstra ödeme yapmamız gerektiğini söylediler. Onu yapınca TV’den izleyebilmeye başladık.

İşte o ödemeyi yaptım ama olmuyor.
Müşteri hizmetleri ile görüşün. Onlar hallediyor.

TV içeriklerini tam bilmiyorum. Maçlar için konuşabilirim. Biz “Sezonluk Süper Dolu Paketi” kullanıyoruz. İlk aldığımızda TV üzerinden izleyemiyorduk. Müşteri hizmetleri ile konuştuk ve TV üzerinden izlemek için ekstra ödeme yapmamız gerektiğini söylediler. Onu yapınca TV’den izleyebilmeye başladık.

Müşteri hizmetleri ile görüşün. Onlar hallediyor.
Aman onla mı uğraşacam mobilden izlerim sıkıntı yok.

Merhabalar
Tod müşteri hizmetlerine siz nereden ulaştınız acaba
Ben Twitter dm den yazdım çözüm üretilmedi
Digitürk desteğe mail attım dönüş alamadım
4737373 ü aradım müşteri hizmetlerine bağlanamadım
Tavsiyeniz var mı siz nasıl çözdünüz sorununuzu acaba
Teşekkür ederim

Ben tod TV aldım, içeriğinde TV'den de izleyebiliyordum ancak TV de “bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır” yazısı çıkıyor.

Mobilde izleyebiliyorum.

Üyeliğiniz anladığım kadarıyla kutulu değil hesabınızı doğru girdiğinizden emin olduysanız çık gir yapıp uygulamayı silip yükleyin paketinizin içerdiği içerikleri izlemeyi deneyin ve televizyonunuzun önbelleğini sıfırlayabilirsiniz (ya da uğraşmayın yeniden başlatın direk)

Rezillik bildiğiniz yani niye alıyoruz o zaman Digitürk play daha iyi.

Size gelince Digitürk play hizmeti sonlanmıştır artık öyle bir şey yok unutun onu sizi ve sizin gibileri görmekten bıktım Digitürk play diy bir şey yok artık bana güvenmiyorsanız resmi web sitesine de bakabilirsiniz Final | Digiturk Play he bunu açmaya yetecek kadar bile aklınız yoksa fotoğrafı koyuyorum aşağıya.

Dosya Ekleri

• 1782309594405.webp
    1782309594405.webp
    289,7 KB · Görüntüleme: 2