Minibüs Bakanı
Yetkin
Şimdi TOD TV almak istiyorum. Kısa bir süre olsa da izlemek istiyorum. Bu 2 ekran görüntüsünde gördüğünüz paketlerin arasında neden bu kadar fark var? TOD TV'de taahhüt var mı? Varsa nasıl? Kullananlardan bilgi almak istiyorum.
Taksit olayını anlayamadım.Taahhüt'ün ismini 4 taksit yapmışlar. Aldığın sezonluk paket ne kadar ay kaldıysa işte mesela şu an 4 ay kalmış. Kartından anında 4 ayın fiyatı çekilecek ama 4 taksit şeklinde.
Kalite olarak da iyi değil. Arada bir çamurlaşıyor görüntü. Ve TV yayını kadar akıcı değil.
Ya işte taahhüt dememişler adına ama taahhüt yani. Sezonluk üyelik alırsanız, ücretin tamamını tek seferde kartınızdan çekiyor ama aylık taksite bölüyor. Mesela şu an 4 ay kalmış ya aylık da 99 liraymış, kredi kartınızdan 396 lira kesecek, her ay 99 TL taksit ödeyeceksiniz. Yani üyeliği iptal ederseniz çoktan diğer ayların ücretini de ödemiş olduğunuz için taahhüt'ün aynısı işte. Taahhüt denilen şeyde de 12 ay kalma sözü verip de aboneliği süre bitmeden iptal etmek istediğinizde kalan ayların parasını sizden alıyorlar. Aynı şey yani.
Yani oradaki 99 TL'nin pek bir önemi yok.Ya işte taahhüt dememişler adına ama taahhüt yani. Sezonluk üyelik alırsanız, ücretin tamamını tek seferde kartınızdan çekiyor ama aylık taksite bölüyor. Mesela şu an 4 ay kalmış ya aylık da 99 liraymış, kredi kartınızdan 396 lira kesecek, her ay 99 TL taksit ödeyeceksiniz. Yani üyeliği iptal ederseniz çoktan diğer ayların ücretini de ödemiş olduğunuz için taahhüt'ün aynısı işte. Taahhüt denilen şeyde de 12 ay kalma sözü verip de aboneliği süre bitmeden iptal etmek istediğinizde kalan ayların parasını sizden alıyorlar. Aynı şey yani.
Yani, 4 ay boyunca kullanırım diyorsanız sağdakine göre toplam fiyat avantajı var tabi ki. Onun haricinde, "taahhüt var mı? Varsa nasıl?" sorunuza cevap olarak yazdım bunları. Taahhüt var ama adı taahhüt değil.