Okann40

Gelişen
Evde kutu kurulumuna gerek olmadan Süper Lig maçlarını TOD TV ile izlemek nasıldır? Maçları iyi bir görüntü ile takılmadan akıcı şekilde seyredebiliyor musunuz?

Bir de aylık ödeme sistemi de var mış galiba. Mesela örnek olarak vereceğim ödeme şekli Netflix gibi mi? 1 aylık Netflix alıp isteğe bağlı iptal edip 2. ay ödemesi otomatik olarak devam etmiyor ya bu sitedede işleyiş yine aynı şekilde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde kutu kurulumuna gerek olmadan Süper Lig maçlarını TOD TV ile izlemek nasıldır? Maçları iyi bir görüntü ile takılmadan akıcı şekilde seyredebiliyor musunuz?

Bir de aylık ödeme sistemi de var mış galiba. Mesela örnek olarak vereceğim ödeme şekli Netflix gibi mi? 1 aylık Netflix alıp isteğe bağlı iptal edip 2. ay ödemesi otomatik olarak devam etmiyor ya bu sitedede işleyiş yine aynı şekilde mi?
Ben yandex üzerinden bedava almıştım. Onu kullanıyorum. 1-2 kere derbide genel olarak tod çöktü. Onun haricinde problemsiz kullanıyorum. Aylıkta var. Yıllıkta var. Yıllık olanı 12 taksit olarak alabiliyorsunuz. Yıllık daha uyguna gelir. Aylık alırsanız yenileme zamanı gelmeden iptal edersiniz. Sanal kartla alın.

Eve kutu kurabiliyorsanız kesinlikle kurdurmanızı öneririm hem yayın kaliteli daha iyi olur (TOD maksimum 1080p sunuyor) hem de yayın daha erken gelir. İnternetiniz düzgün ise günden güne azalan server çökmeleri dışında donma yaşamazsınız. Ben VPN ile kullandığım halde sağlıklı bir izleme sağlayabiliyorum.

Aylık paketler var ama aşırı pahalılar. Aylık denemek istiyorsanız internetten kampanyaları takip edip ücretsiz kod vb. bulmanız daha sağlıklı olur. Senelik üyelikleri ise 12 taksit ile satıyorlar. Yani yine ay ay ödüyorsunuz ama bütün seneyi almanızı istiyorlar.

Ben 2 yıllık deneyim ile konuşacağım. Her sene senelik içinde her şey olan paket alıyorum. 1080p genelde derbi dışındaki maçlarda veriyor. Derbilerde 360P'ye kadar düşebiliyor. TV Plus olduğu için dekoder kurduramadım. Derbilerde aşırı donuyor. Önerim dekoder kurdurmanız, en azından kasmaz. Herhangi bir destek hatları da yok tod için.

Hocam yani maksimum 1080p kalitesinde izleyebiliyorsunuz, o da yani aşırı kaliteli değil haliyle. Ama en azından kaçak yayınlardan çok daha iyi kaliteye sahip ve en azından saçma sapan donmalar olmuyor.
Bir de bizim televizyonun eskiliğinden kaynaklı sanırım, sadece maç izlerken ekranda anlık olarak, kısa aralıklarla beyaz çizgiler çıkıyor. Belki de yayıncıdan dolayı olan bir sorundur, bilemiyorum.
Bu arada kesinlikle aylık olarak üyelik almayın. Aşırı pahalıya geliyor aylık olarak abone olunca. Ben 2-3 hafta önce yıllık olarak abonelik aldım 200 TL'ye.

Ben 2 yıllık deneyim ile konuşacağım. Her sene senelik içinde her şey olan paket alıyorum. 1080p genelde derbi dışındaki maçlarda veriyor. Derbilerde 360P'ye kadar düşebiliyor. TV Plus olduğu için dekoder kurduramadım. Derbilerde aşırı donuyor. Önerim dekoder kurdurmanız, en azından kasmaz. Herhangi bir destek hatları da yok tod için.

Hocam iptal etme kısmında çok fazla sorun yaşayan var mış. Ben de o yüzden kutulu bağlatmaya mesafeliyim biraz. Onun dışında tabii ki fazladan para verip kutulu almak çok daha mantıklı.

Hocam yani maksimum 1080p kalitesinde izleyebiliyorsunuz, o da yani aşırı kaliteli değil haliyle. Ama en azından kaçak yayınlardan çok daha iyi kaliteye sahip ve en azından saçma sapan donmalar olmuyor.
Bir de bizim televizyonun eskiliğinden kaynaklı sanırım, sadece maç izlerken ekranda anlık olarak, kısa aralıklarla beyaz çizgiler çıkıyor. Belki de yayıncıdan dolayı olan bir sorundur, bilemiyorum.
Bu arada kesinlikle aylık olarak üyelik almayın. Aşırı pahalıya geliyor aylık olarak abone olunca. Ben 2-3 hafta önce yıllık olarak abonelik aldım 200 TL'ye.

Hocam iptal etme kısmında çok fazla sorun yaşayan var mış. Ben de o yüzden kutulu bağlatmaya mesafeliyim biraz. Onun dışında tabii ki fazladan para verip kutulu almak çok daha mantıklı.
Yani hocam TOD'da tahattüt yok karta taksitlendiriyorsunuz, kutuda tahattüt imzalıyorsunuz halince sorun çıkarır. Birde bir yakınıma tüm takımların maçları parasına sadece Trabzonspor maçlarının paketini satmışlar. Dikkatli olmak lazım.

Evde kutu kurulumuna gerek olmadan Süper Lig maçlarını tod TV ile izlemek nasıldır? Maçları iyi bir görüntü ile takılmadan akıcı şekilde seyredebiliyor musunuz?

Ben webden kullanıyordum HiperNet (100Mbps) internet ve Ethernet kablosuyla bence beIN Connect'ten bin kat daha iyi.

Hocam zaten beIN Connect kalkmadı mı? Ben Tod'a dönüştü diye biliyordum.

Yok hocam Digitürk kutulu üyeyseniz yanında beIN Connect veriliyor toda girince de "Digitürk üyesisiniz lütfen beIN Connect'e giriş yapın tarzı bir uyarı çıkıyor ama rezil bir sistem hiç bulaşılmaz beIN Connect'e.