Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

TOD alma planım var yakında. Benim anlamadığım şu sezonluk paket alımı yapıldığı zaman 1 seneyi doldurunca otomatik olarak tarife yeniliyor mu TOD? Hani dayatma yaşamayalım sonra. Birde fiyatlandırma nasıl burada? Totalde 3.192 TL mi çekiyor, yoksa 12 ay boyunca 399 lira üzerinden 4.788 TL alım mı yapıyorlar?

Kullanan var mı aranızda sezonluk paketler?

Ekran görüntüsü 2025-11-04 122223.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-04 101048.webp

Ben sezon başında aldım toplam tutarı çekip 12 taksit yaptı, sanal kart ile aldım ve kaydetmedim, kendi yenileyecek olsa kartı kaydetme zorunluluğu olurdu diye düşünüyorum, rakamı sezonluk hesaplıyor, 3.192 TL olur.

@Eagles

Yanlış hatırlamıyorsam kredi kartını girdiğin zaman taksit seçeneği sunuyor ya da direkt ödeyebiliyorsun. Ayrıca alacağınız paket senelik değil, sezonluk. Yani 2025-2026 sezonu sonuna kadar izleyebilirsiniz gelecek sene 04/11/2026'ya kadar değil.

Direkt ödeme yapmayı düşünüyorum hocam. Taksit olayı bende yok hiç. Ama biraz daha sadeleştirilebilir o ekran. Biraz kafa bulandırabiliyor şayet. Banka kartı kabul ediyordur bence, sadece kredi kartı değil diye düşünüyorum. Şahsen kredi kartı kullanmıyorum. Otomatik yenileme olayı önemli, beğenmez isek dikte etmesinler kullanıcıya. Müşteri hizmetlerine ulaşmak pek mümkün değil adamların çünkü, yoksa konu bile açmazdım.

Ben sezon başında aldım toplam tutarı çekip 12 taksit yaptı, sanal kart ile aldım ve kaydetmedim, kendi yenileyecek olsa kartı kaydetme zorunluluğu olurdu diye düşünüyorum, rakamı sezonluk hesaplıyor, 3.192 TL olur.

@Eagles

Hocam sanal kart banka kartlarına oluyor mu acaba? Sanki kredi kartlarına özel bir durum diye hatırlıyorum. Hiç kullanmadım sanal kart çünkü. Ayda 399 TL çok değil. Süper Lig, Premier League, canlı TV için alacağım bende.TV kanalları nasıl, denediniz mi hiç? 100 Mbps internet yeterli gelir mi? Bazıları donma şikayetinde bulunmuş. Mi Stick ile birlikte çalışır sanırım? @20424

Bazıları sadece sezonluk oluyor demiş, ben de "Sadece Sezonluk" yok senelikte var yazdım. Bana SMS gelmişti TODTVden ve bir yıllığına aylık 170TLye verdiler Fenerbahçe maçlarını. Nisanda bitecek benim anlaşma ama zaten o zamana GS arayı açar maalesef.

Hocam şöyle bir ekran var şu anda.

Ekran görüntüsü 2025-11-04 130841.webp

Direkt ödeme yapmayı düşünüyorum hocam. Taksit olayı bende yok hiç. Ama biraz daha sadeleştirilebilir o ekran. Biraz kafa bulandırabiliyor şayet. Banka kartı kabul ediyordur bence, sadece kredi kartı değil diye düşünüyorum. Şahsen kredi kartı kullanmıyorum. Otomatik yenileme olayı önemli, beğenmez isek dikte etmesinler kullanıcıya. Müşteri hizmetlerine ulaşmak pek mümkün değil adamların çünkü, yoksa konu bile açmazdım.

Hocam sanal kart banka kartlarına oluyor mu acaba? Sanki kredi kartlarına özel bir durum diye hatırlıyorum. Hiç kullanmadım sanal kart çünkü. Ayda 399 TL çok değil. Süper Lig, Premier League, canlı TV için alacağım bende.TV kanalları nasıl, denediniz mi hiç? 100 Mbps internet yeterli gelir mi? Bazıları donma şikayetinde bulunmuş. Mi Stick ile birlikte çalışır sanırım? @20424

Hocam şöyle bir ekran var şu anda.

Eki Görüntüle 198742
Dostum bende 24Mbps var ve yetiyor o bile, donma falan yok kaçak yayın olmadığı için yani. Ve ayrıca sezon sonuna kadar al geç derim ben hangi takımı tutuyorsan, bana EPL'yi de verdiler 170TL'ye dahil artık nasıl iyi taraflarına denk geldiysem :hehehe:

Hocam sanal kart banka kartlarına oluyor mu acaba? Sanki kredi kartlarına özel bir durum diye hatırlıyorum. Hiç kullanmadım sanal kart çünkü. Ayda 399 TL çok değil. Süper Lig, Premier League, canlı TV için alacağım bende. TV kanalları nasıl, denediniz mi hiç? 100 Mbps internet yeterli gelir mi? Bazıları donma şikayetinde bulunmuş. Mi Stick ile birlikte çalışır sanırım? @Marix

Banka kartına sanal kart bağlanıyor mu hiç bilmiyorum, benim kredi kartıma bağlı, canlı TV kısmına hiç bakmadım maçları izliyorum, görüntü mükemmel diyemem ama gayet izlenilebilir seviyede, 100 MB hız ile sorun olacağını zannetmiyorum, evet çalışır.

Dostum bende 24Mbps var ve yetiyor o bile, donma falan yok kaçak yayın olmadığı için yani. Ve ayrıca sezon sonuna kadar al geç derim ben hangi takımı tutuyorsan, bana EPL'yi de verdiler 170TL'ye dahil artık nasıl iyi taraflarına denk geldiysem :hehehe:

Sezonluk alırım hocam o zaman, onu düşünüyordum direkt zaten.

Banka kartına sanal kart bağlanıyor mu hiç bilmiyorum, benim kredi kartıma bağlı, canlı TV kısmına hiç bakmadım maçları izliyorum, görüntü mükemmel diyemem ama gayet izlenilebilir seviyede, 100 MB hız ile sorun olacağını zannetmiyorum, evet çalışır.

Enpara üzerinden deneyelim bakalım hocam. Onda sanal kart muhabbeti vardı sanırım.

Bu arada, aynı anda birden fazla ekranda maç izlenebiliyor mu? Denediniz mi hiç? Sanki ona izin vermezler gibi geliyor bana.
@20424 @korro