Arkadaşlar, şimdi konuyu açtım. Herkes diyecek ki internetin de sorun var diye bunlar oluyor. Hayır, ben tod TV'ye 2021 yılından beri üyeyim. Üye olmamın sebebi dizi ve filmleri korsandan izlemek istemem. Çünkü bazı korsan sitelerin içerikleri oldukça kaliteli. Ancak internet altyapım sınırlı olduğu için oynatmalarda donmalar yaşıyorum. Amazon Prime, Exxen gibi ücretli platformların içeriklerinde internet hızına göre çözünürlük düşürme özelliği var. Yani internetiniz yavaş da olsa bu platformlarda donma sorunu ortadan kalkıyor.
Gelelim asıl mevzuya: Ben tod TV platformunda içerik düşürme sorunu yaşıyorum. Oynatıcım internet hızına göre bazen ve sık sık kalite düşürmüyor ve donmalar yaşanıyor. Bu sorun şimdiye kadar hiç olmuyordu. Tod TV'yi internet altyapım kötü olmasına rağmen yıllarca sorunsuz kullandım. Tod TV müşteri temsilcileri teknik birimi yönlendirmesine rağmen soruna anlam veremediler.
Gelelim diğer platformlara: Amazon Prime'da 480p ve 720P'de bile içerikleri donmadan rahatlıkla izleyebiliyorum. Ama tod TV'ye neler oldu anlamadım. Bilgisayarıma format bile attım. Sanırım tod TV'nin sitesinde bu internet hızına göre çözünürlük düşürme problemi var ve ilgilenmiyorlar. Son olarak, bu sorunu web üzerinden Google Chrome ile yaşıyorum. Farklı tarayıcılarda da sorun aynı.
(Amazon Prime sığınak dizisi görseli: Kalite iyi, sorun yok, donma yok)
(Tod TV'de kalite düşük olmasına rağmen donma var.)
Eki Görüntüle 69805Eki Görüntüle 69801