Serdar4586

Başarılı
Web üzerinden Google Chrome, Microsoft Edge ya da benzer tarayıcılardan Turkcell TV Plus'a girdiğimde ve hesabıma giriş yaptığımda sayfa sık sık yenileme yapıyor. Ancak hesabımdan çıkış yaptığımda arayüzde herhangi bir sayfa yenileme sorunu yaşanmamaktadır. Tarayıcılarımı temizledim hatta tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurdum yine aynı şekilde sorun devam ediyor. Ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüm ancak bu sadece TV Plus'ta yapıyor. TV Plus müşteri temsilcisine X üzerinden DM'de sorunumu belirttim henüz cevap gelmedi. Arkadaşlar bir de her ay 169,99 lira para verdiğim bir TV platformunun sorun çıkarması hiç de hoş değil umarım sorun çözülür. Ancak sorunun tam olarak benden mi yoksa siteden mi kaynaklı bilmiyorum sizlerin bir yardım önerisi var ise cevaplara yazarsanız sevinirim. Sorunu görsel olarak atmak isteyecektim ancak cümleler ile anlattığımda anlayabilirsiniz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Web üzerinden Google Chrome, Microsoft Edge ya da benzer tarayıcılardan Turkcell TV Plus'a girdiğimde ve hesabıma giriş yaptığımda sayfa sık sık yenileme yapıyor. Ancak hesabımdan çıkış yaptığımda arayüzde herhangi bir sayfa yenileme sorunu yaşanmamaktadır. Tarayıcılarımı temizledim hatta tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurdum yine aynı şekilde sorun devam ediyor. Ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşündüm ancak bu sadece TV Plus'ta yapıyor. TV Plus müşteri temsilcisine X üzerinden DM'de sorunumu belirttim henüz cevap gelmedi. Arkadaşlar bir de her ay 169,99 lira para verdiğim bir TV platformunun sorun çıkarması hiç de hoş değil umarım sorun çözülür. Ancak sorunun tam olarak benden mi yoksa siteden mi kaynaklı bilmiyorum sizlerin bir yardım önerisi var ise cevaplara yazarsanız sevinirim. Sorunu görsel olarak atmak isteyecektim ancak cümleler ile anlattığımda anlayabilirsiniz herhalde.
Sorununuzu çözebilmeniz için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Tarayıcı Eklentilerini Kontrol Etme:
- Tarayıcınızdaki eklentileri devre dışı bırakın. Eklentiler bazen web sitelerinin düzgün çalışmasını engelleyebilir.
- Eklentileri devre dışı bıraktıktan sonra TV Plus’ı tekrar deneyin.

2. Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlama:
- Google Chrome veya Microsoft Edge’de ayarları sıfırlayın.
- Ayarlar > Gelişmiş > Sıfırla ve temizle bölümünden "Ayarları orijinal varsayılanlarına getir" seçeneğini seçin.

3. Farklı Bir Tarayıcı Deneyin:
- Başka bir tarayıcı (örneğin, Firefox) kullanarak TV Plus’a erişmeyi deneyin.
- Eğer burada sorun yaşamıyorsanız, sorun tarayıcınızla ilgili olabilir.

4. Hücresel Veri veya Farklı Bir Wifi Ağı Kullanma:
- Eğer mobil bir cihaz kullanıyorsanız hücresel veri ile giriş yapmayı deneyin.
- Farklı bir wifi ağına bağlanarak TV Plus’a erişmeye çalışın.

5. DNS Ayarlarını Değiştirme:
- DNS ayarlarınızı Google DNS gibi alternatif bir DNS ile değiştirin (8.8.8.8 ve 8.8.4.4).
- Bilgisayarınızın ağ ayarlarından DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz.

6. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Kontrolü:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının TV Plus web sitesine erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin.
- Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

7. Tarayıcı Çerezlerini ve Önbelleği Temizleme:
- Tarayıcınızın ayarlar menüsünden çerezleri ve önbelleği temizleyin, ardından hesabınıza tekrar giriş yapmayı deneyin.

8. TV Plus Destek ile İletişim:
- Eğer yukarıdaki adımlarla sorun çözülmezse, TV Plus destek hattıyla tekrar iletişime geçin. Sorunun sistemsel bir hata olup olmadığını öğrenmeye çalışın.

Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, durumu daha ayrıntılı incelemek gerekebilir.