• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tofaş Doğan için tweeter’lı hoparlör, bass ve amfili radyo tavsiyesi

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Arkadaşlar elimde bir adet 92 model Doğan var ve ses sistemi çok kötü. Bu araca 2 adet aşağıda resmini bıraktığım gibi kendinden tweeter’lı bir hoparlör bakıyorum. Bunları arka pandizota 2 kenara yerleştireceğim. 1 adet de çok büyük olmayacak ( 20 cm düşündüm) bir bass’ı bu 2 hoparlörün tam ortasına yerleştireceğim. Bir de arabanın kendi radyosu bozuk tam çalışmıyor. Bu hoparlörleri ve bass’ı bağlayabileceğim bir radyo önerirseniz sevinirim. Bass’ı kabinle bagaja neden koymuyorsunuz demeyin bagaj iptali yapmak istemiyorum. Yapabilseydim JBL 1200 koyardım.

Belirli bir bütçem yok, bu parçaların paraya göre kalitesinin arttığını biliyorum. Zaten parça parça alım yapacağım. Olabildiğince ucuz olursa iyi olur. Örnek tweeter’lı hoparlör.

Bütçe ne kadar?

Bütçe ne kadar?

Hocam tam ayırdığım bir bütçe yok olabildiğince ucuz olsun ama hani ucuz diye de cart curt bir marka olmasın atıyorum for-X in giriş seviye bir ürünü 900 1000 civarı ona okeyim.

Esnaflara çok güvenmiyorum pioneerların çakmaları çok var. Bunların tizleri ayrı mı bağlanıyor? Yoksa hoparlöre tek bağlantı yeterli mi?

Son düzenleme:
Orijinal özelliklerini kontrol ederek aldım, bildiğim kadarıyla internetteki popüler satıcılar da orijinal satıyor.

Tweeter'ları kendinden bağlı. Artı ve eksi kablolar yetiyor.

Tamamdır hocam. Peki bir teyp öneriniz var mı? Bu hoparlörleri direkt teyp e bağlamak istiyorum başka bir amfi kullanmak istemiyorum.

Detayını bilmiyorum. Arabanın teyp kabloları eski olduğundan tesisatçıya yaptırmıştım.

@Koneko Toujou Karar verdiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…