Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Arkadaşlar elimde bir adet 92 model Doğan var ve ses sistemi çok kötü. Bu araca 2 adet aşağıda resmini bıraktığım gibi kendinden tweeter’lı bir hoparlör bakıyorum. Bunları arka pandizota 2 kenara yerleştireceğim. 1 adet de çok büyük olmayacak ( 20 cm düşündüm) bir bass’ı bu 2 hoparlörün tam ortasına yerleştireceğim. Bir de arabanın kendi radyosu bozuk tam çalışmıyor. Bu hoparlörleri ve bass’ı bağlayabileceğim bir radyo önerirseniz sevinirim. Bass’ı kabinle bagaja neden koymuyorsunuz demeyin bagaj iptali yapmak istemiyorum. Yapabilseydim JBL 1200 koyardım.

Belirli bir bütçem yok, bu parçaların paraya göre kalitesinin arttığını biliyorum. Zaten parça parça alım yapacağım. Olabildiğince ucuz olursa iyi olur. Örnek tweeter’lı hoparlör.

1754047171038.webp

Arkadaşlar elimde bir adet 92 model Doğan var ve ses sistemi çok kötü. Bu araca 2 adet aşağıda resmini bıraktığım gibi kendinden tweeter’lı bir hoparlör bakıyorum. Bunları arka pandizota 2 kenara yerleştireceğim. 1 adet de çok büyük olmayacak ( 20 cm düşündüm) bir bass’ı bu 2 hoparlörün tam ortasına yerleştireceğim. Bir de arabanın kendi radyosu bozuk tam çalışmıyor. Bu hoparlörleri ve bass’ı bağlayabileceğim bir radyo önerirseniz sevinirim. Bass’ı kabinle bagaja neden koymuyorsunuz demeyin bagaj iptali yapmak istemiyorum. Yapabilseydim JBL 1200 koyardım.

Belirli bir bütçem yok, bu parçaların paraya göre kalitesinin arttığını biliyorum. Zaten parça parça alım yapacağım. Olabildiğince ucuz olursa iyi olur. Örnek tweeter’lı hoparlör.

Eki Görüntüle 169160
Bütçe ne kadar?

Hocam tam ayırdığım bir bütçe yok olabildiğince ucuz olsun ama hani ucuz diye de cart curt bir marka olmasın atıyorum for-X in giriş seviye bir ürünü 900 1000 civarı ona okeyim.

Görseldeki hoparlörün 13 Cm'lik modelini birkaç aydır arabada dinliyorum. Hiç duymadığım bir markanın hoparlöründen daha kaliteli ses veriyor lakin yine de giriş seviyesi bir model tabii ki. Beklentim yüksek değildi, beni tatmin ediyor.

Bir esnaftan 500 TL daha ucuza almıştım.

Esnaflara çok güvenmiyorum pioneerların çakmaları çok var. Bunların tizleri ayrı mı bağlanıyor? Yoksa hoparlöre tek bağlantı yeterli mi?

Esnaflara çok güvenmiyorum, Pioneer'ların çakmaları çok var.
Orijinal özelliklerini kontrol ederek aldım. Bildiğim kadarıyla internetteki popüler satıcılardaki hoparlörler de orijinal.
Bunların tizleri ayrı mı bağlanıyor? Yoksa hoparlöre tek bağlantı yeterli mi?
Tweeter'ları kendinden bağlı. Artı ve Eksi kablolar yetiyor.

Son düzenleme:
Orijinal özelliklerini kontrol ederek aldım, bildiğim kadarıyla internetteki popüler satıcılar da orijinal satıyor.

Tweeter'ları kendinden bağlı. Artı ve eksi kablolar yetiyor.

Tamamdır hocam. Peki bir teyp öneriniz var mı? Bu hoparlörleri direkt teyp e bağlamak istiyorum başka bir amfi kullanmak istemiyorum.

Teyp de Pioneer marka. Özellikleri güzel ama başlığın düğmeleri ve plastiği eski kaliteyi vermedi. Eski Sony teyplere USB takılmadığından değiştirmiştim.

Bir üst modeli bende var ama stokta kalmamış.

Bunu gördüm de biraz tuzlu geldi fiyat. Bunun arkasında direkt bu hoparlörleri bağlayabileceğim yerler mevcut değil mi?