Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Elime çok güzel hoparlör geçti, 5 adet. 2'si mid tiz birleşik, 3'ü dümdüz mid. Ben bu sadece mid olanları Tofaş Doğan SL'nin ön kapılarına takmak istiyorum ama araba çürük olduğu için çoğu yerinden su alıyor ve bazen göl gibi yollara giriyor. Ben bu hoparlörlerin su almamasını nasıl sağlarım? Aklıma en başta kalın poşete sarıp yerleştirmek geldi ama ne kadar sağlıklı olur bilemedim.

Kaynak yapmayı biliyorsanız çürüğü kesin sac kaynatın, paslanmış yerleri temizleyin taşlama ile. İlerlemesini yavaşlatabilirsiniz. Böyle daha uzun ömürlü olur. Ya da güvendiğiniz kaportacıya verebilirsiniz.

Kaynak yapmayı biliyorsanız çürüğü kesin saç kaynatın, paslanmış yerleri temizleyin taşlama ile. İlerlemesini yavaşlatabilirsiniz. Böyle daha uzun ömürlü olur. Ya da güvendiğiniz kaportacıya verebilirsiniz.

Hocam kaynak bilgim yok ustaya verecek para da yok açıkçası hoparlörler rastgele elime ulaştı. Cam ve kapı fitilleri de çürük yani kısaca bir yeri kapatsam bir yerden bir yerden gelecek illaki. Bu yüzden direkt hoparlörü korumaya almak daha mantıklı geldi.

Koltuk altını veya pandizota takmayı düşünün hocam, Tofaş çürüdüyse uğraşılmıyor.
A4 B5, Volvo C70, S60 2.4, 850 T5 gibi nispeten uygun arabalar var, Tofaş'ı elden çıkarmak lazım hocam. :)

Koltuk altını veya pandizota takmayı düşünün hocam, Tofaş çürüdüyse uğraşılmıyor.
A4 B5, Volvo C70, S60 2.4, 850 T5 gibi nispeten uygun arabalar var, Tofaş'ı elden çıkarmak lazım hocam. :)

Pandizota 2 tane mid+tiz bağlayacağım zaten. Kalanları da bir kerlere kıstırayım diyorum :D. Dümdüz göğüse koyup bıraksam güneş yakar kapıya su alır vallahi çok kararsız kaldım :D

Pandizota 2 tane mid+tiz bağlayacağım zaten. Kalanları da bir kerlere kıstırayım diyorum :D. Dümdüz göğüse koyup bıraksam güneş yakar kapıya su alır vallahi çok kararsız kaldım :D
Direklere küçük tiz atarsınız hocam, bagaja ufak bir bass, duruma göre kapıya veya pandizota midwoofer veya koaksiyonel düşünülebilir.

Su olayı muhtemelen cam fitillerindendir, fitil değilse kapı ayarına baktırın hocam.
Harici olarak ön cama su testi yaptırabilirsiniz, parlak ışık tutunca işin rengi ortaya çıkar.

Ben çürük Tofaşla uğraşılmaz diyorum yine de el mahkum, ayağı yerden kessin yeter.