Detaylar
Kim cevapladı?Yol tutuşu şaşırtıcı derecede iyi. Malzeme kalitesi de görece iyi sayılır ama fiyat olmuyor. Fiyat avantajı ve ısı pompası şart...
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Fiyatına göre menzili ve sunduğu teknolojileri standardımın altında kalıyor. O yüzden tercih etmiyorum hocam.Milli aracımız lakin tek sorunu pahalı olması ve parçalarının çoğunun yurt dışı olması. Onun dışında ki düşünceleriniz neler? Bugün 50 bininci T10X modeli kullanıcısına ulaştı.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bir elektirikli arabanin ulasabilecegi neredeyse maksimum duzey.
Milli aracımız lakin tek sorunu pahalı olması ve parçalarının çoğunun yurt dışı olması. Onun dışında ki düşünceleriniz neler? Bugün 50 bininci T10X modeli kullanıcısına ulaştı.
Kesinlikle katılıyorum Togg gerçekten gurur verici bir proje. Yerli ve milli oluşu bile başlı başına önemli bir adım. Parça konusunda şu an hala yurt dışına bağlı olmak biraz can sıkıyor ama zamanla bu da toparlanır diye umuyorum sonuçta daha çok yeni bir marka. Fiyat konusu da haklısın, herkesin erişebileceği seviyede değil şu an ama en azından Togg kredi kampanyası gibi destekler bir nebze de olsa işi kolaylaştırıyor. Özellikle düşük faizli uzun vadeli seçenekleri takip etmekte fayda var. 50 bininci T10X’in teslim edilmesi de gerçekten güzel bir gelişme şimdiye 100 bin olmuştur herhalde umarım daha da yaygınlaşır ve zamanla her sokakta bir Togg görürüz
Araçta değil pazarlamasında sıkıntı var. "Yerli ve milli, son teknoloji, bu araba değil teknolojik alet, yok süper yok müthiş" gibi pazarlanmak yerine biraz gerçekçi olunsa iyi olurdu.
Emre Human
Üstün
Fiyatlandırma bakımından zortlayan marka. Fiyatını göz önünde bulundurmayacaksak saf araba iyi bence ama.
Isı pompası gelirse, yetkili servis bosh değil kendi servisleri açılırsa albenisi artar.
Süspansiyonları da bir tık sert, yeni versiyonlarda düzenlenmesi elzem bence.
Yazılımı da biraz daha rijit hale getirilmesi şart güncellemelerle.
Eksikleri giderilirse, daha iyi satış rakamlarına ulaşır.
Süspansiyonları da bir tık sert, yeni versiyonlarda düzenlenmesi elzem bence.
Yazılımı da biraz daha rijit hale getirilmesi şart güncellemelerle.
Eksikleri giderilirse, daha iyi satış rakamlarına ulaşır.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-