Şu an İstanbul genç kategorisinin kurası çekiliyor. Kura sıra no nasıl öğrenilir ve sonuç nasıl sorgulanır?
Detaylar
Kim cevapladı?SMS gelmedi mi?
Gelmedi ama katılmış olarak gözüküyordum genç listesinde 1-2 hafta önce. Şimdiyse PDF açılmıyor.
Bana SMS geldi, kurayı oradan takip edebiliyorum. 1-2 güne açıklanacak benimki. Sana da SMS gelmesi lazımdı bildiğim kadarıyla.Gelmedi ama katılmış olarak gözüküyordum genç listesinde 1-2 hafta önce. Şimdiyse PDF açılmıyor.
E-Devlet üzerinden "TOKİ Kura Sonucu" ya da TOKİ'nin kendi sitesinden bakabilirsin.
Oralarda da bir şey yazmıyor abi. Ben anlamadım ana sayfadaki listede vardım SMS gelmedi.Bana SMS geldi, kurayı oradan takip edebiliyorum. 1-2 güne açıklanacak benimki. Sana da SMS gelmesi lazımdı bildiğim kadarıyla.
E-Devlet üzerinden "Toki Kura Sonucu" ya da Toki'nin kendi sitesinden bakabilirsin.
Bana SMS geldi, hem E-Devlet hem de TOKİ'nin kendi sayfasında görebiliyorum. Garip.Oralarda da bir şey yazmıyor abi. Ben anlamadım ana sayfadaki listede vardım SMS gelmedi.
Bana SMS geldi, hem E-Devlet hem de TOKİ'nin kendi sayfasında görebiliyorum. Garip.
E-Devlet üzerinde böyle gözüküyor abi.
Tamam, detay kısımına gir. Ne yazıyor?Eki Görüntüle 243984
E-Devlet üzerinde böyle gözüküyor abi.
20260000002***** numaralı banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor.
Yazıyor.
Demek ki daha sonuçlanmamış. Oradan takip edebilirsin.20260000002***** numaralı banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor.
Yazıyor.
Yeni konular
-
Dinlenme tesislerinde dinlenen yavru kedi | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-
-
-
-
-