Yer
İstanbul
İyi akşamlar, oyunu Steam'den aldım. Açılırken herhangi bir hata vermiyor, sadece görseldeki gibi yükleniyor ekranında kalıyor.
Çözmek için neler önerirsiniz?

1765388818764.webp

Edit: 15-20 dk bekleyince açıldı ama çok uzun değil mi?

Son düzenleme:
İyi akşamlar, oyunu Steam'den aldım. Açılırken herhangi bir hata vermiyor, sadece görseldeki gibi yükleniyor ekranında kalıyor.
Çözmek için neler önerirsiniz?

Eki Görüntüle 209583

Edit: 15-20 dk bekleyince açıldı ama çok uzun değil mi?
İyi akşamlar, sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.

2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
- Steam'de oyunun üzerine sağ tıklayın, "Özellikler"e gidin.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın ve "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğini kullanın.

3. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Steam ve oyunun (Ghost Recon: Wildlands) en son güncellemelerini yüklediğinizden emin olun.

4. Görsel Ayarları Düşürün:
- Oyunun grafik ayarlarını thấp bir seviyeye getirebilirseniz, bu açılma süresini azaltabilir.

5. Gereksiz Uygulamaları Kapatın:
- Oyunları başlatmadan önce arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.

6. Antivirüs veya Güvenlik Duvarını Kontrol Edin:
- Antivirüs veya güvenlik duvarının oyunun açılmasını engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakın.

7. Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
- Grafik kartınızın en son sürücülerini yükleyin. (NVIDIA, AMD, vb.)

8. Oyun Penceresini Düşürün:
- Oyunu başlattıktan sonra ALT + TAB ile oyunu pencerede açıp birkaç kez kontrol edebilirsiniz.

Bu adımları izledikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla detay vermenizi isteyebilirim. Açılma süresi uzunsa, bu genellikle donanım veya yazılım kaynaklı bir gecikmeden olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bulamadım maalesef. Açılıyor ama niyeyse 10-15 dk kadar absürt bir sürede açılıyor.

Ben oyuna daha hiç giremedim ama Steam'de yaklaşık 1 saattir oynamışım olarak gözüküyor. Senin paylaştığın ekran geliyor kalıyor öyle. Çözünürlük 2K şu an benim onun etkisi olur mu bilmiyorum. Senin yazdığını gördüm 15 dk sonra geliyor diye en son çare onu deneyeceğim, açıp bekleyeceğim öyle bakalım nasıl olacak.

Ben oyuna daha hiç giremedim ama Steam'de yaklaşık 1 saattir oynamışım olarak gözüküyor. Senin paylaştığın ekran geliyor kalıyor öyle. Çözünürlük 2K şu an benim onun etkisi olur mu bilmiyorum. Senin yazdığını gördüm 15 dk sonra geliyor diye en son çare onu deneyeceğim, açıp bekleyeceğim öyle bakalım nasıl olacak.
Ben de 2K'da oynuyorum. Biraz bekleyince 2. bir ekran geliyor ona tıklayıp bekliyorum. Totalde 10-15 dk falan sürüyor. Oyunu açıp biraz bekle hocam muhtemelen benimki gibi açılır 10-15 dk sonra.

Ben de 2K'da oynuyorum. Biraz bekleyince 2. bir ekran geliyor ona tıklayıp bekliyorum. Total'de 10-15 dk falan sürüyor. Oyunu açıp biraz bekle hocam muhtemelen benimki gibi açılır 10-15 dk sonra.

Ne saçma bir şey ya. Oyun nasıl bari güzel mi, değer mi beklemeye? Bir de Türkçe yama bulabildin mi?