Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Oyunu biraz daha canlandırmak için yeni bir güncelleme getirecekler, hiç oynamamış olanlar varsa alınabilir fakat bunu almak yerine Deluxe alsınlar çünkü çok uygun bir fiyata birçok operatörü veriyor.
13 Mart'da X'in tanıtımı yapılacak tahminimce oyun motoru değişecek. Ranked girmeyi düşünen varsa şiddetle 5 kişilik bir takım bulmasını öneririm. Rastgele kişiler ile girecek ise 10 oyunun 9'unu kaybedecektir.
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
X, bunun yerine mi geçecek? Ayrı bir oyun değil mi yani?16 Mart'da X'in tanıtımı yapılacak tahminimce oyun motoru değişecek. Ranked girmeyi düşünen varsa şiddetle 5 kişilik bir takım bulmasını öneririm. Rastgele kişiler ile girecek ise 10 oyunun 9'unu kaybedecektir.
X ile oyun motoru güncellemesi yapılacak diye biliyorum aslında aynı oyun fakat gelişmiş hali olacak. Mevcutta hesabı olanlar etkilenmeyecek oraya aktarılacak hepsi Rainbow Six Siege X olacak yeni adı.X, bunun yerine mi geçecek? Ayrı bir oyun değil mi yani?
Tabi en büyük korkum oyun motoru değişirse şayet mekanikler ve oynanış etkilenecek illaki. Eskisi gibi olacak mı daha mı kötü olacak belirsiz.
X ile hile sorununu çözeceklerini söylüyorlar. Anticheat konusunda baya bir yatırım yapmışlar. Çok çok az kişi deneme sürümünü oynamıştı diye biliyorum X'in. Kökten değişeceği söyleniyor oyun.
Tanıtımı izlediyseniz mekaniklerde baya farklı şeyler eklenmiş, duvarda yatay koşma vb. gibi. Merakla bekliyoruz.
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
İzlemedim ama merakla bekleme pozisyonuna geçtim ben de. Duvarda koşmak ha! Merak ettim, tanıtıma bakacağım.Tanıtımı izlediyseniz mekaniklerde baya farklı şeyler eklenmiş, duvarda yatay koşma vb. gibi. Merakla bekliyoruz.
Sizi ve merak edenleri buraya alalım o zaman. Bu arada özür diliyorum 16 değil 13 Mart'da tanıtılacakmış.İzlemedim ama merakla bekleme pozisyonuna geçtim ben de. Duvarda koşmak ha! Merak ettim, tanıtıma bakacağım.
Alınır, oynanır, tadılır(!). Bu fiyat tertemiz bu arada, önerim operatörleri içeren paketi almanız olur çünkü operatörü sıfırdan kasmak çok çok zor. Rainbow Six X ile de oyun, çok güzel sıfatını mükemmele taşıyacak. Eksilerini fark ederek oynarsanız, çok güzel tat veriyor şu lanet oyun
.
Not: Rainbow Six X, CS2 güncellemesi gibi orijinal oyunun üstüne gelecek. Çeşitli grafiksel ve görsel yenilikler, yeni mekanikler, yeni anti-hile yazılımı, sürüsüyle bug fixing ve optimizasyon düzenlemesi gibi bir sürü yenilik içerecek. Bir de oyunun atmosferini ucundan düzelterek, daha özgün karakterler mi getirseniz Ubisoft?
Not: Rainbow Six X, CS2 güncellemesi gibi orijinal oyunun üstüne gelecek. Çeşitli grafiksel ve görsel yenilikler, yeni mekanikler, yeni anti-hile yazılımı, sürüsüyle bug fixing ve optimizasyon düzenlemesi gibi bir sürü yenilik içerecek. Bir de oyunun atmosferini ucundan düzelterek, daha özgün karakterler mi getirseniz Ubisoft?