herousta26 1
Uzman
Steam'de Tom Clancy's oyun serisinde %95'e varan indirimler bulunuyor.
İndirimlerden birkaçı:
İndirimlerden birkaçı:
Windows 10 tarafında sıkıntısı var mı peki hocam? Birde oynanış sırası konu sahibinin yaptığı sıralama gibi mi acaba?Wildlands Windows 11 de açılmıyordu hala var mı öyle sıkıntılar bilen ar mı?
Wildlands Windows 11 de açılmıyordu hala var mı öyle sıkıntılar bilen ar mı?
Steam'de Tom Clancy's oyun serisinde %95'e varan indirimler bulunuyor.
İndirimlerden birkaçı:
Hocam özür dilerim hiç birini oynamadımHangisini onerirsiniz hocam? Steam'de 3 dolar bakiyem var birini alabilirim
Operasyon yapmayı seviyorsan Ghost Recon'lardan birini al. İkisi de aynı oynanış olarak aşağı yukarı. Breakpoint'in grafikleri biraz daha iyi sadece. Ben olsam Wildlands alırdım ama, haritası falan daha çok hoşuma gidiyor.Hangisini onerirsiniz hocam? Steam'de 3 dolar bakiyem var birini alabilirim
Hocam hikaye bağlantısı yok mu? Üçünü alırsam fazla mı olur?Operasyon yapmayı seviyorsan Ghost Recon'lardan birini al. İkisi de aynı oynanış olarak aşağı yukarı. Breakpoint'in grafikleri biraz daha iyi sadece. Ben olsam Wildlands alırdım ama, haritası falan daha çok hoşuma gidiyor.
Bağlantı var da aşırı yoğun değil. Hikaye olarak da pek bir şey beklemeyin zaten iki oyunda da. Oynanış odaklı bir oyun daha çok. Division oynamadım bilmiyorum.Hocam hikaye bağlantısı yok mu? Üçünü alırsam fazla mı olur?