Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #1 Oyunun Steam sürümü mobile portlanmış, Android fiyatı 429 TL, iOS fiyatı ise 549 TL.
sağlık olsun Yetkin Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 309 Çözümler 5 Beğeniler 134 12 Şubat 2026 #2 Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum.
Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum.
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #3 sağlık olsun dedi: Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Feral Interactive port konusunda başarılı firma. Hitman Absolution, Grid, Alien Isolation, Total War gibi oyunları başarılı şekilde portlamışlar daha önce. Bu da iyidir diye düşünüyorum.
sağlık olsun dedi: Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Feral Interactive port konusunda başarılı firma. Hitman Absolution, Grid, Alien Isolation, Total War gibi oyunları başarılı şekilde portlamışlar daha önce. Bu da iyidir diye düşünüyorum.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.471 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 12 Şubat 2026 #4 "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil."
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #5 Michael MYERS dedi: "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil." Eki Görüntüle 226649 Genişletmek için tıkla... Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler. Belki sonradan ekleyebilirler seninkini de.
Michael MYERS dedi: "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil." Eki Görüntüle 226649 Genişletmek için tıkla... Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler. Belki sonradan ekleyebilirler seninkini de.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.471 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 12 Şubat 2026 #6 Rogue dedi: Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam.
Rogue dedi: Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam.
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #7 Michael MYERS dedi: Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... G99 ile zor gibi ya ama belki destek eklerler belli olmaz. RDR açık dünya bu düz ilerleyen bir oyun, + fizik vs. olarak da RDR daha ağır.
Michael MYERS dedi: Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... G99 ile zor gibi ya ama belki destek eklerler belli olmaz. RDR açık dünya bu düz ilerleyen bir oyun, + fizik vs. olarak da RDR daha ağır.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 968 Çözümler 2 Beğeniler 808 12 Şubat 2026 #8 Toprak Koç Hocam siteye yüklesin de hemen S24FE'yle deneyeyim. RDR1 pek stabil hissettirmiyordu, bakalım bu nasıl olmuş.
Toprak Koç Hocam siteye yüklesin de hemen S24FE'yle deneyeyim. RDR1 pek stabil hissettirmiyordu, bakalım bu nasıl olmuş.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 12 Şubat 2026 #9 Michael MYERS dedi: Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Helio G99 işlemciyle normal. Redmi Note 13 Pro'da sorunsuz şekilde RDR1 oynayabilmiştim ben.
Michael MYERS dedi: Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Helio G99 işlemciyle normal. Redmi Note 13 Pro'da sorunsuz şekilde RDR1 oynayabilmiştim ben.
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #10 D4C dedi: Toprak Koç Hocam siteye yüklesin de hemen S24FE'yle deneyeyim. RDR1 pek stabil hissettirmiyordu, bakalım bu nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla... RDR direkt düşmüştü APK sitelerine ama bu düşmez. Bu firmanın oyunları sıkıntı, aylar önce çıkan Hitman Absolution'ın hala APK'si yok.
D4C dedi: Toprak Koç Hocam siteye yüklesin de hemen S24FE'yle deneyeyim. RDR1 pek stabil hissettirmiyordu, bakalım bu nasıl olmuş. Genişletmek için tıkla... RDR direkt düşmüştü APK sitelerine ama bu düşmez. Bu firmanın oyunları sıkıntı, aylar önce çıkan Hitman Absolution'ın hala APK'si yok.