Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 12 Şubat 2026 #11 eternatus dedi: Helio G99 işlemciyle normal. Redmi Note 13 Pro'da sorunsuz şekilde RDR1 oynayabilmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba?
eternatus dedi: Helio G99 işlemciyle normal. Redmi Note 13 Pro'da sorunsuz şekilde RDR1 oynayabilmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba?
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 12 Şubat 2026 #12 Michael MYERS dedi: Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba? Genişletmek için tıkla... APK indirip dene. RDR'yi ben de o şekilde oynamıştım, telefonum kaldırmasına rağmen Play Store'da gözükmüyordu ama APK ile rahatlıkla oynattı.
Michael MYERS dedi: Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba? Genişletmek için tıkla... APK indirip dene. RDR'yi ben de o şekilde oynamıştım, telefonum kaldırmasına rağmen Play Store'da gözükmüyordu ama APK ile rahatlıkla oynattı.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 12 Şubat 2026 #13 Michael MYERS dedi: Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Pek iyi performans vereceğini sanmıyorum APK indirip test edebilirsiniz yine de denemekten zarar gelmez.
Michael MYERS dedi: Kenarda duran bir tane Redmi Note 10 Pro var o açar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Pek iyi performans vereceğini sanmıyorum APK indirip test edebilirsiniz yine de denemekten zarar gelmez.