ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.021 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.286 3 Şubat 2026 #1 Tomb Raider King adlı manhuanın anime uyarlaması çıkacak. Belki animesi izlemeye değer ama çizgi romanı ortalama bir seri, bir süre sonra okuması işkence oluyor.
Tomb Raider King adlı manhuanın anime uyarlaması çıkacak. Belki animesi izlemeye değer ama çizgi romanı ortalama bir seri, bir süre sonra okuması işkence oluyor.
Gathering Wives Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 3 Beğeniler 188 3 Şubat 2026 #2 Bunun Türkçe çevirisi inanılmaz komikti artık en başta hangi fansub çevirdiyse çok eğlenmiştim. Umarım manhwası kadar komik olur.
Bunun Türkçe çevirisi inanılmaz komikti artık en başta hangi fansub çevirdiyse çok eğlenmiştim. Umarım manhwası kadar komik olur.
KS KS ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.021 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.286 3 Şubat 2026 #3 Gathering Wives dedi: Bunun Türkçe çevirisi inanılmaz komikti artık en başta hangi fansub çevirdiyse çok eğlenmiştim. Umarım manhwası kadar komik olur. Genişletmek için tıkla... Stüdyo'ya bağlı o iş, kokusu çıkar elbet.
Gathering Wives dedi: Bunun Türkçe çevirisi inanılmaz komikti artık en başta hangi fansub çevirdiyse çok eğlenmiştim. Umarım manhwası kadar komik olur. Genişletmek için tıkla... Stüdyo'ya bağlı o iş, kokusu çıkar elbet.