Steam Top 10 haftalık indirimler

DL 1'in tam paketi 27 TL gibi çok uygun fiyatlara satılıyordu. Şu 3 dolarlık indirimli hali bile almaya değer. DLTB için ise daha iyi bir indirim beklenmeli.

Son düzenleme:
Garry's Mod alınır mı?

Merhaba,

Bu konumuzda sizlerle beraber haftalık olarak indirimli oyunlara göz atacağız. İnceleyip satın alabilirsiniz.

Bakalım bu hafta indirimler neler var?

Bonus;

Bir dahaki konunuzda Epic Games'i bekliyorum. Epic Games kullanmayı tercih etmiyordum ama artık kullanıyorum. Oyuna para harcıyorsunuz ve harcadığınız paranın %20 bakiyenize geliyor. Muazzam bir şey.

Son düzenleme:

Bir dahaki konunuzda Epic Games'i bekliyorum. Epic Games kullanmayı tercih etmiyordum ama artık kullanıyorum. Oyuna para harcıyorsunuz ve harcadığınız paranın %20 bakiyenize geliyor. Muazzam bir şey.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam, elbette diğer platformların da indirimlerini sıralayıp yayımlamayı düşünüyorum.

Garry's Mod alınır mı?

Alınır hocam, beğenebileceğinizi düşünüyorum, indirimdeyken alıp oynayabilirsiniz.

Evet, daha önce BF 6 almıştım oradan gelen %20 bakiye ile dün bedavadan Hogwarts Legacy aldım. Güzel karlı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…