DL 1'in tam paketi 27 TL gibi çok uygun fiyatlara satılıyordu. Şu 3 dolarlık indirimli hali bile almaya değer. DLTB için ise daha iyi bir indirim beklenmeli.

Son düzenleme:

Merhaba,

Bu konumuzda sizlerle beraber haftalık olarak indirimli oyunlara göz atacağız. İnceleyip satın alabilirsiniz. :)

Bakalım bu hafta indirimler neler var?

Bonus;

Bir dahaki konunuzda Epic Games'i bekliyorum. Epic Games kullanmayı tercih etmiyordum ama artık kullanıyorum. Oyuna para harcıyorsunuz ve harcadığınız paranın %20 bakiyenize geliyor. Muazzam bir şey.

Son düzenleme:

Bir dahaki konunuzda Epic Games'i bekliyorum. Epic Games kullanmayı tercih etmiyordum ama artık kullanıyorum. Oyuna para harcıyorsunuz ve harcadığınız paranın %20 bakiyenize geliyor. Muazzam bir şey.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam, elbette diğer platformların da indirimlerini sıralayıp yayımlamayı düşünüyorum. :)

Alınır hocam, beğenebileceğinizi düşünüyorum, indirimdeyken alıp oynayabilirsiniz.

Evet, daha önce BF 6 almıştım oradan gelen %20 bakiye ile dün bedavadan Hogwarts Legacy aldım. Güzel karlı bir şey.