Bütçe
100.000 TL

X99

Üstün
Yer
Asgard
Sadece web üzerinden fatura takibi yapılacak. Oyun, render ve ağır işlemler yapılmayacak. İki adet alınacak ayrı ayrı markalar olabilir fiyat 5K aşağı ve yukarı olabilir.

Biraz inceledim çok fazla laptop konusu var, acaba bu zamana kadar kronikler ya da büyük sorunu olan cihazlar belki yeni serilerle düzeltilmiştir düşüncesiyle açtım konuyu şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz belirttiğiniz iş için oldukça yüksek ayrıca 100 bin TL değerinde iki laptop mu alacaksınız?

Bak bu güzel bir deneyimleme olur bizim için, uzun kullanımda artı ve eksi durumlarına bakarız.
Bu da mantikli evet, ASUS OLED ekranli ayrica. OLED ekran gercekten fazla guzel bir sey. Bence bir M2 Air bir de Zenbook cekin. M4 Air iyi de asla o performans gerekmeyecek, M2 zaten fazla guclu ve uzun omurlu suan bile.

Para sikinti degilse tabii dilediginiz gibi.

Bu da mantikli evet, ASUS OLED ekranli ayrica. OLED ekran gercekten fazla guzel bir şey. Bence bir M2 Air bir de Zenbook cekin. M4 Air iyi de asla o performans gerekmeyecek, M.2 zaten fazla guclu ve uzun omurlu şu an bile.

Para sıkıntı degilse tabii dilediginiz gibi.

Para sıkıntı değil, sıkıntı biziz 🤣 ASUS düşünüyordum sabah mağazadan bakayım.

Kendi tavsiyeme nazaran bence yapacağınız en akıllıca hamle bu olurdu.

MacBook'u yazıcının bağlı olduğu Wi-Fi ağına bağlarsam direk çıktı alabiliyor muyum, bir de yazıcı özelliği programları falan ücretli mi yani tek tek uygulama satın almayacağız değil mi?