"GTA 6 için zaten almayın konsol falan. Rockstar Games şunun farkında: GTA 6'yı emülatörle PC'ye getirmeye çalışacaklar bizden hızlı olurlarsa çok zarar ederiz kafasında olacaklar ve PC tarafında da çok sürmeyecektir gelmesi. Apar topar çıkarırlar muhtemelen."

böyle diyenler var.

Doğmamış çocuğa don biçmeyi çok seviyorlar. Yıllardır hayvan gibi beklenen Bloodborne vb. dahi sıkıntılı hala. Öyle bir umut ile beklemenizi tavsiye etmem.

Ben hiçbir oyun için böyle maddi bir külfete girilmesini mantıklı bulmuyorum.

Doğmamış çocuğa don biçmeyi çok seviyorlar. Yıllardır hayvan gibi beklenen Bloodborne vb. dahi sıkıntılı hala. Öyle bir umut ile beklemenizi tavsiye etmem.

Ben hiçbir oyun için böyle maddi bir külfete girilmesini mantıklı bulmuyorum.
Bloodborne mis gibi oynanıyor PC'de hem de PS5'den daha yüksek çözünürlük değerlerinde ve akıcılıkta. Haa zayıf bir konfigürasyonda verimli çalışmayabilir o başka.

Şuan PS5 emu. olayı çok hızlı gelişiyor. PS5'deki Demons Souls Remake çok kısa bir sürede 45-50 FPS'de oynanabilir bir duruma geldi.

"GTA 6 için zaten almayın konsol falan. Rockstar Games şunun farkında: GTA 6'yı emülatörle PC'ye getirmeye çalışacaklar bizden hızlı olurlarsa çok zarar ederiz kafasında olacaklar ve PC tarafında da çok sürmeyecektir gelmesi. Apar topar çıkarırlar muhtemelen."

böyle diyenler var.
Bunu bilemeyiz. Emülatör hızlı gelişiyor ama GTA 6 çıktığında emulatörde oynarken düzgün bi oyun deneyiminin olacağının garantisi yok. Wolwerine'de bile 5080'li sistemler 5-10 FPS oynatıyor GTA 6 gibi bir oyunun sanmıyorum öyle hemen oynanabilir hale geleceğini. Planladıklarından daha erken gelecektir ama hemen tak diye olacağını da sanmıyorum.

PS5 alınacaksa da sıfır yerine 2.el daha mantıklı bence. 49 bin az değil sadece GTA 6 oynamak için.

Ps5 kırılıp offline takılacaksa mantıklı. Şu durumda sadece onun dışında konsol ile sürekli oynayacağım, satmayacağım gibi bir düşüncen varsa 2. el temiz Series X al. Herkes PS över, ta ki Xbox kontrolcüsünü eline alana kadar :D. Series S alma!.

Ps5 kırılıp offline takılacaksa mantıklı. Şu durumda sadece onun dışında konsol ile sürekli oynayacağım, satmayacağım gibi bir düşüncen varsa 2. el temiz Series X al. Herkes PS över, ta ki Xbox kontrolcüsünü eline alana kadar :D. Series S alma!.
Game Pass oyunlarının çoğu PC'de yok, bu arada Xbox için özel tonla vıttır zıttır oyun var; yarısı oynanır, yarısı çöp. Sadece GTA 6 için ise Series S düşünülebilir, bu arada 12-18 arası bulunabiliyor ama ben çok tavsiye etmiyorum; GTA 6 da yeterince performans veremeyebilir.

buna bak çok iyi fiyat.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Teşekkür ederim bakacağım. Şu sahibinden 3 ay taksit seçeneği koymuş en fazla çok sinir bozucu.

Kimisi de PS kontrolcüsünü çok över :D Ben anlamam hiç
Teoride PS kontrolcüsü çok daha iyi, evet ama pratikte oyunların %90'ında özellikler kullanılmıyor. Xbox kontrolcüsü çok daha rahat ve uzun kullanımda daha ergonomik. Tek eksisi, açma kapama tuşundaki ışık şiddeti biraz fazla.

Teoride PS kontrolcüsü çok daha iyi, evet ama pratikte oyunların %90'ında özellikler kullanılmıyor. Xbox kontrolcüsü çok daha rahat ve uzun kullanımda daha ergonomik. Tek eksisi, açma kapama tuşundaki ışık şiddeti biraz fazla.
Hmm anladım, PC oyuncusu olarak rahat olsun yeter benim için çünkü hiç alışkın olduğum bir şey değil.