Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bilmiyordum, sağ ol. Rockstar'ın hep PS üzerinde oyunu göstermesi ticari sözleşmelerden kaynaklanıyor, değil mi? Bir yandan da PS'ye daha iyi optimize edildiği söyleniyordu.
Konsollarda direkt kendine özel optimizasyon olur. XBOX'ında çok farkı olacağını sanmıyorum. Stratejik bir ortaklık bence.

Bunu bilmiyordum, sağ ol. Rockstar'ın hep PS üzerinde oyunu göstermesi ticari sözleşmelerden kaynaklanıyor, değil mi? Bir yandan da PS'ye daha iyi optimize edildiği söyleniyordu.
Series X kağıt üstünde daha güçlü olsa da benzer performans ve kalite bekleniyor, ikisinde de 30 FPS çalışacak. Öyle dramatik bir fark olmaz yani. Sırf bunun için tercih değiştirmenin çok mantıklı olduğunu sanmıyorum, diğer hizmetler, oyunlar, oynayıp satılacaksa da 2. el piyasası daha önemli sanki.

Xbox fiyat açısından daha iyi, bana kalırsa online oyunları PC'den, geri kalan oyunları da Xbox'dan oynarsınız. Tabii exclusive takıntınız yoksa.

Ama yok, PS5 olsun derseniz 2. el alırsanız daha iyi olabilir.

Sadece GTA için alacaksan mantıksız. GTA 6 Online geldiği zaman PC tarafında oynayacaksan Series S al geç. Çözünürlük ve ışıklandırma dışında pek bir fark olmayacak. Online tarafta da konsol üzerinde oynayacağım dersen alabilirsin.