Bütçe
Tek kol için 2.500 TL, toplamda 5.000 TL.

10710 43

Başarılı
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba,

PC için 2 adet kol almayı düşünüyoruz. Tek kola 2.500 TL para ayırabilirim. Çok iyi derseniz biraz artırabilirim belki. PC için kullanılması önemli. Genellikle GTA 5, Mortal Kombat, Forza Horizon 4-5 ve FC 24 oynatması ve uyumlu olması lazım. Ayrıca 2. el düşünebilirim Ankara içi. Son olarak 2 adet gamepad PC için bağlarken sorun yaşatır mı? Teşekkürler.

Bütçe tutarsa 2 adet DualSense önerebilirim. Drift falan diyenler olacaktır, artık Hall sensör ile değişim yaygın. Şu an sağlam bir DualSense uzun bir süre götürür. Drift olursa da değişim sonrası dünyanın en iyi Gamepad'ine sahip olmuş olursun.

Bütçe tutarsa 2 adet DualSense önerebilirim. Drift falan diyenler olacaktır, artık Hall sensör ile değişim yaygın. Şu an sağlam bir DualSense uzun bir süre götürür. Drift olursa da değişim sonrası dünyanın en iyi Gamepad'ine sahip olmuş olursun.

Şarj konusunda rezil bir gamepad. Hall Effect ile değişim de ek maliyet ve uğraş.

Hocam siz günde kaç saat oynuyorsunuz yav? Ben 1-2 saatlik oturumlarla epey uzun günler kullanabiliyorum. Bir de Drift problemi büyütülüyor. Günde 24 saat oynamadıkça bu drift hemen olmayacak. Çok uzun yıllar götürebilir üstündeki de zaten.

Hocam siz günde kaç saat oynuyorsunuz yav? Ben 1-2 saatlik oturumlarla epey uzun günler kullanabiliyorum. Bir de Drift problemi büyütülüyor. Günde 24 saat oynamadıkça bu drift hemen olmayacak. Çok uzun yıllar götürebilir üstündeki de zaten.

Drift probleminin ne zaman olacağı belli olmuyor. Alındığı gibi yaşayanlar dahi var. Kaldı ki klasik çubuklarda çok ölü bölge oluyor.

Gamesir Cyclone 2 kullanıyorum ben de uzun süredir. TMR çubuklara sahip ki en iyisi sanırım bu. Ölü bölge direkt 0.