Steam Toplam kaç dolar yatırdınız?

Çok iyi o zaman hocam 2000 dolar harcadım sanıyorum ama neye göre hesapladınız acaba?
Sitede yazan bilgiye göre hesapladım. TotalSpent dediği Steam cüzdanınla satın aldığın her şeyi kapsıyormuş. PackageOnlySpent ise indirim dahil mağaza satın alımlarını kapsıyormuş. Hatta PackageOnlySaving de indirim sayesinde ne kadar harcamadığını gösteriyor. Doğru anladıysam, PackageOnlySpent ve PackageOnlySaving toplamı, eğer alışverişlerinin tamamını güncel tutar ile indirimsiz gerçekleştirseydin elde edeceğin değeri veriyor. Metrodayken okumuştum üstte yazanları. Aklımda kalanlar bunlar.

Evet anladım hocam çok doğru bir biçimde anlattınız teşekkürler

Bu sadece pazarı veya spesifik bir harcamayı gösteriyor galiba. Bazı satın alımlarım eklenmemiş çünkü. Toplamda 454.91 dolar çıktı.

Bu sadece pazarı veya spesifik bir harcamayı gösteriyor galiba. Bazı satın alımlarım eklenmemiş çünkü. Toplamda 454.91 dolar çıktı.

Hayır hocam mağaza alışverişini gösteriyor mesela ben hiç pazardan alışveriş yapmadım yani CS'den item alıp satmadım.

Hayır hocam mağaza alışverişini gösteriyor mesela ben hiç pazardan alışveriş yapmadım yani CS'den item alıp satmadım.
Sadece prime satın alıp kasa düşürmek için kullandığım hesabıma baktım, 15 dolarlık prime satın alımım gözükmüyor. Toplamda 2.91 dolar harcanmış olarak gözüküyor sadece.

Eski hesabıma 10-20 dolar arasında birşey yatırdım.
Şuan ki hesabıma 0 dolar yatırdım ama yaz indirimlerinden baya bi oyun almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…