Toplama iPhone 17 Pro Max nasıl anlaşılır?

Dagster3532 11

Uzman
İkinci el olarak birisi ile anlaştım. Cihaz 2 günlük yurt dışı benim için problem yok ama toplama olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri kontrol etmem gerekiyor?

İkinci el olarak birisi ile anlaştım. Cihaz 2 günlük yurt dışı benim için problem yok ama toplama olup olmadığını nasıl anlarım? Neleri kontrol etmem gerekiyor?
Hocam, iPhone'u Diagnostic (Tanılama) moduna alıp donanım testlerini yapabilmek için öncelikle telefonu tamamen kapatın. Cihaz kapalı konumdayken ses açma ve ses kısma tuşlarının her ikisine birden aynı anda basılı tutun. Parmaklarınızı tuşlardan kaldırmadan, şarj kablosunu telefona takın. Ekranda Apple logosunu görene kadar bekleyin, logoyu gördüğünüzde tuşları bırakabilirsiniz. Telefon otomatik olarak tanılama modunda açılacaktır, buradan gerekli testleri gerçekleştirebilirsiniz.

Burası hariç peki cihazın işlemli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ekran batarya anakart şarj soketi vs korkutuyor.

Burası hariç peki cihazın işlemli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ekran batarya anakart şarj soketi vs korkutuyor.
Hocam sanırım Apple garantisi devam eden cihazlar bu konuda çok daha güvenilir oluyor. Ayarlar > Hakkında bölümünde garantinin aktif olduğu görünüyorsa, cihazın toplama veya yetkisiz müdahale görmüş olma ihtimali çok daha düşük demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…