Skilnabaterije

Becerikli
Kasım indirimleriyle beraber hazır sistemlerdeki özelleştirmeleri beğenmediğim için kendi sistemimi topladım ancak sistemimde BTF Anakart var. En son sattığım sitemim DDR4 olduğundan ve yeni nesil teknoloji uyumlulukları hakkında çok bilgim olmadığı için sistemin birbiri içerisinde olan uyumu hakkında bilgim yok.
Almadıklarım ve alacaklarım seçtiklerim bunlar;
İşlemciyi tam olarak seçemedim. Bütçem çok fazla yok, ondan dolayı R5 9600X almayı düşünüyorum. Bütçem kalmazsa R5 7500F bile alabilirim. İşlemci üzerine önerilerinize de açığım.

Sistem uyumluluğu nasıldır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem, PSU'yu çift PCI-e kablolu bir model seçin, Element Revo 850 olabilir.

İşlemci seçimleriniz de mantıklı.

Son düzenleme:
Kasım indirimleriyle beraber hazır sistemlerdeki özelleştirmeleri beğenmediğim için kendi sistemimi topladım ancak sistemimde btf anakart var. En son sattığım sitemim DDR4 olduğundan ve yeni nesil teknoloji uyumlulukları hakkında çok bilgim olmadığı için sistemin birbiri içerisinde olan uyumu hakkında bilgim yok.
Almadıklarım ve alacaklarım seçtiklerim bunlar;
İşlemciyi tam olarak seçemedim. Bütçem çok fazla yok, ondan dolayı R5 9600X almayı düşünüyorum. Bütçem kalmazsa R5 7500F bile alabilirim. İşlemci üzerine önerilerinize de açığım.

Sistem uyumluluğu nasıldır? Şimdiden teşekkürler.

RAM kıtlığı varken RAM almanız yanlış olmuş en iyi ihtimalle nisanda düzelecek kıtlık aynı RAM'ı 8.999₺ yerine 6.000₺'e alabilirdiniz.

Güzel sistem, PSU'yu çift PCI-e kablolu bir model seçin, Element Revo 850 olabilir.

İşlemci seçimleriniz de mantıklı.
Teşekkür ederim. PSU’yu araştırdım fiyat performans ve iç donanım olarak iyi olduğu için Delta GPS 750FB olarak seçtim. Dediğiniz kablo çift olarak mı var bu PSU’da?

RAM kıtlığı varken RAM almanız yanlış olmuş en iyi ihtimalle nisanda düzelecek kıtlık aynı RAM'ı 8.999₺ yerine 6.000₺'e alabilirdiniz.
Bilgisayarı şimdi almam gerekiyor zamanım bütçem elverişliliğim bu ana göre var ki bence Nisan ayı çok uzun bir zaman.

Teşekkür ederim. PSU'yu araştırdım fiyat performans ve iç donanım olarak iyi olduğu için Delta GPS 750FB olarak seçtim. Dediğiniz kablo çift olarak mı var bu PSU'da?

Bilgisayarı şimdi almam gerekiyor zamanım bütçem elverişliliğim bu ana göre var ki bence nisan ayı çok uzun bir zaman.

Zaten nisan En İyi İhtimal Tahmini Haziran'da Düzelir