Bütçe
30.000-35.000 TL

barış55 9

Becerikli
Yer
Ankara
İyi akşamlar. Sıfır DDR4 sistem topluyorum. Sistemi yüzde 90 oyun oynamak için topluyorum. Ekran kartı Sapphire Nitro+ AMD RADEON™ RX 9070 XT. Bu segmentte bir ekran kartı alacağım. Sistemi AMD toplamayı düşünüyorum. Elimde iki parçam var; M.2 SSD TB ve 1x16 G.Skill RAM onu + 16 daha ekleyeceğim. Lian Li Lancool 207 beyaz Mid-Tower ATX kasa, kafamdaki kasa da bu. Ne önerirsiniz? Bütçem diğer malzemeler için 30-35 arası.

Elimde DDR4 RAM var ondan kaynaklı DDR4 topluyorum bir de daha uygun fiyatlı bütçe olarak ekran kartını dışarıda bırakırsak 30-40 arası diyelim

Sırf DDR4 RAM elinizde var diye DDR4 sistem almayın. Size toplam bütçenizi sordum. 65-70 civarı mı oluyor? Hazır sistem önereceğim.

O ekran kartının hakkını verecek tek işlemci Ryzen 7 5800X3D. başka hiçbir modelle o kartı tam kapasite kullanamazsın.

Sırf DDR4 RAM elinizde var diye DDR4 sistem almayın. Size toplam bütçenizi sordum. 65-70 civarı mı oluyor? Hazır sistem önereceğim.

Öner.

Ben DDR4 için toplamayı düşünüyordum ama DDR5 hazır almak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Sıfır DDR4 sistem topluyorum. Sistemi yüzde 90 oyun oynamak için topluyorum. Ekran kartı Sapphire Nitro+ AMD RADEON™ RX 9070 XT. Bu segmentte bir ekran kartı alacağım. Sistemi AMD toplamayı düşünüyorum. Elimde iki parçam var; M.2 SSD TB ve 1x16 G.Skill RAM onu + 16 daha ekleyeceğim. Lian Li Lancool 207 beyaz Mid-Tower ATX kasa, kafamdaki kasa da bu. Ne önerirsiniz? Bütçem diğer malzemeler için 30-35 arası.

2. elde bu sıralar ekran kartsız satılan iyi toplamalar var, biraz kovalayın derim orayı. Alta gözüme kestirdiklerimi ekliyorum.
Satılan ürünlerin parçalarını detaylıca incelemedim, 0 fiyatları ile karşılaştırın. KFG durumlarını da siz inceledikten sonra ekleyin durumu istişare edelim.

Son düzenleyen: Moderatör: