lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Birçok yerden sürekli tanıtım mailleri geliyor ve e-posta kutum gereksiz şekilde doluyor. Bu aboneliklerden toplu olarak çıkabileceğim güvenilir bir eklenti, site veya yöntem var mı?

Toplu olarak görüntüleyebileceğin bir site buldum fakat ücretli üyeliğe sahip ama ücretsiz de kullanabiliyorsun ve mahremiyet endişeleri yaratabilecek bir çalışma yapısı var gibi görünüyor hizmetin adı "Leave me alone" ve eğer ki site üzerinden abonelikten çıkarsan çıkma sınırı var ama buradan görüp elle tek tek çıkmak istersen işini kolaylaştırır. (Daha iyi alternatifler vardır illa ki.)

Bence en iyi çözüm yolu spam bildir demek. Ben öyle yapıyorum. Günde 1 (bir) adet böyle yapa yapa uzun sürecek ama kendimi yormadan amacıma ulaşmış olmayı ümit ediyorum. :D

Toplu olarak görüntüleyebileceğin bir site buldum fakat ücretli üyeliğe sahip ama ücretsiz de kullanabiliyorsun ve mahremiyet endişeleri yaratabilecek bir çalışma yapısı var gibi görünüyor hizmetin adı "Leave me alone" ve eğer ki site üzerinden abonelikten çıkarsan çıkma sınırı var ama buradan görüp elle tek tek çıkmak istersen işini kolaylaştırır. (Daha iyi alternatifler vardır illa ki.)
Bana da pek güvenli değil gibi geldi. Araştırayım biraz daha.

Bence en iyi çözüm yolu spam bildir demek. Ben öyle yapıyorum. Günde 1 (bir) adet böyle yapa yapa uzun sürecek ama kendimi yormadan amacıma ulaşmış olmayı ümit ediyorum. :D
En kötü öyle yapacağım hocam.

En temizi elle arayıp çıkmak gibi duruyor da kim uğraşır bununla diyebilirsiniz. "Abonelikten çık" "Unsubscribe" gibi aratmalarla.

Şu firmaların kaşla göz arasında kullanıcılara okudum onaylıyorum seansları arasında işaretlettirdikleri mail aboneliklerinin canı cehenneme.