Toplu taşıma ile kasa taşınır mı?

DeadlyMania7 102

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Yaklaşık 10 km bir yol. Kasa bayağı ağır, en başta elimde tutarak götüreceğim, sonra dolmuşa koyup tekrar inip bir miktar yürüyeceğim. Bu esnada kasayı metal kapağı üzerine dayalı olarak taşımayı düşünüyorum ama biraz tırsıyorum açıkçası. Gideceğim yola da özel araçlar çok para istiyor. Toplu taşıma 10 da 1'i fiyata geliyor ama taşımak riskli geliyor ne yapacağımı bilemedim. Siz olsanız taşır mıydınız?

Soğutucumun bloğu büyük olduğu için anakarta ağırlık yapıp zara vermesinden korkuyorum. Bu yüzden kasayı hiçbir senaryoda dikey taşımayacağım tamamen yandaki metal kapak üstünde olacak.

Dikey taşıyacaksan ekran kartı kesinlikle sok.
Yatay taşıyabilirsen sıkıntı olmaz ama dikeyde soğutucu fark etmez ama ekran kartı sıkıntı olur.

Kasa dediğiniz bilgisayar kasası ise taşınır, neden taşınmasın? Ekran kartına dikkat edin yeterli.

Geçen yıl 23 Nisan'da yaşadığım şehirde otobüsler ücretsizdi. Evde bir adet arızalı puf koltuk vardı, onu sırtlandım, 3 aktarma gidip 3 aktarma ile geri geldim.

Hafta içi toplu taşımanın boş olduğu saatlerde taşıyabilirsin bence sorun olmaz. En zor kısmı kasayı kendi taşıyacağın süreç olur.

Kasa dediğiniz bilgisayar kasası ise taşınır, neden taşınmasın?

Hafif olursa taşınabilir. Çok ağır olursa sıkıntı. Sadece kasa ağır olsa bile taşınmaz. Sağlık önemli. Taşıma esnasında ayağın kayar, düşersin; bir şey olur. O yüzden her zaman için taksi veya yakının bir aracı varsa ondan ricada bulunup o şekilde olur.

Ben taşımazdım. Belimi seviyorum o yüzden taksi tutmayı tercih ederdim. Fazla para vermektense sağlığımdan olamam açıkçası.

Hocam taksi gidişe 600 Martı tag 350 TL para istiyor 2X yapınca yola o kadar vermek gelmiyor içimden.

Dikey taşıyacaksan ekran kartı kesinlikle sok.
Yatay taşıyabilirsen sıkıntı olmaz ama dikeyde soğutucu fark etmez ama ekran kartı sıkıntı olur.

GPU'yu söküp götüreceğim zaten.

1000 km İstanbul'dan Hatay'a taşımıştım. Yere koyarsın ya sorun olmaz.

Dolmuşta çok indi bindi oluyor ya hocam ya kucağıma alacağım ya da yüksek bir yere koyacağım.

Kardeşin var ise yanına alman iyi olur, para vermek istemiyorum kendimi de zorlarım diyorsan soğutucu ve ekran kartını çıkarıp yollara düşebilirsin.

Tek taşıyacağım hocam.

Hocam bütün yakınları aradım araç için hepsinin de işi varmış inanır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…