elweald 74 Üstün Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Beğeniler 244 Yer İstanbul Bugün 21:48 #21 DeadlyMania7 dedi: Rus kaynaklı olması. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam, ben kullanıyorum aynı şekilde navigasyonunu da. Ruslar bilgilerimi daha çalmadı, sağ olsunlar.
DeadlyMania7 dedi: Rus kaynaklı olması. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam, ben kullanıyorum aynı şekilde navigasyonunu da. Ruslar bilgilerimi daha çalmadı, sağ olsunlar.
Miles Upshur 15 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.945 Çözümler 6 Beğeniler 2.365 Bugün 22:03 #22 DeadlyMania7 dedi: 350 git 350 gel vallahi 700 bana çok geldi . Genişletmek için tıkla... Toplu taşımada indi bindi, yolculardan biri bir şey düşürür, çarpar sonra sen üzülürsün. 700 lirayı ver rahat rahat götür. DeadlyMania7 dedi: Rus kaynaklı olması. Genişletmek için tıkla... Senin ülken senin bilgilerine sahip çıkmıyor, yaydırıyor Rus olsa ne yazar? Sanki Avrupa'da bir ülkenin vatandaşı gibi paniklemeniz garip.
DeadlyMania7 dedi: 350 git 350 gel vallahi 700 bana çok geldi . Genişletmek için tıkla... Toplu taşımada indi bindi, yolculardan biri bir şey düşürür, çarpar sonra sen üzülürsün. 700 lirayı ver rahat rahat götür. DeadlyMania7 dedi: Rus kaynaklı olması. Genişletmek için tıkla... Senin ülken senin bilgilerine sahip çıkmıyor, yaydırıyor Rus olsa ne yazar? Sanki Avrupa'da bir ülkenin vatandaşı gibi paniklemeniz garip.
KS KS DeadlyMania7 102 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.387 Çözümler 38 Beğeniler 6.535 Yer Cehennemin dibi Bugün 22:07 #23 Miles Upshur dedi: Toplu taşımada indi bindi, yolculardan biri bir şey düşürür, çarpar sonra sen üzülürsün. 700 lirayı ver rahat rahat götür. Senin ülken senin bilgilerine sahip çıkmıyor, yaydırıyor Rus olsa ne yazar? Sanki Avrupa'da bir ülkenin vatandaşı gibi paniklemeniz garip. Genişletmek için tıkla... Bazen insan konuya dışarıdan bakamıyor. Söylediğiniz de doğru bir dürümün 5 de 1'i parasına T.C. mize ulaşan ulaşıyor.
Miles Upshur dedi: Toplu taşımada indi bindi, yolculardan biri bir şey düşürür, çarpar sonra sen üzülürsün. 700 lirayı ver rahat rahat götür. Senin ülken senin bilgilerine sahip çıkmıyor, yaydırıyor Rus olsa ne yazar? Sanki Avrupa'da bir ülkenin vatandaşı gibi paniklemeniz garip. Genişletmek için tıkla... Bazen insan konuya dışarıdan bakamıyor. Söylediğiniz de doğru bir dürümün 5 de 1'i parasına T.C. mize ulaşan ulaşıyor.
E emirrr Çalışkan Katılım 25 Nisan 2026 Mesajlar 45 Beğeniler 16 Bugün 22:09 #24 güzelce kapla kutuda götür yinede ne olur ne olmaz, ekran kartını çıkar yada ek çitayla destekle