Makaleler
12
Yer
Çorum
Steam'de yeni gelen güncellemeyle birlikte ödül sisteminde değişikliğe gidildi.

Ödül sistemine 12 yeni ödül eklendi ve bunun yanı sıra ödüllerin alıcıya puan verme sistemi kaldırıldı. Artık birisi profilinize veya herhangi bir paylaşımınıza ödül verdiğinde puan alamayacaksınız, sadece ödülü almış olacaksınız.

Detaylara buradan bakabilirsiniz:

Bu güncellemeden önce ödül alıp verdiyseniz onlar eski sisteme göre tamamlanacak, bundan sonraki işlemler için yeni sistem geçerli olacak.

Sanırım Steam "Jester Farming" denilen işlemi bitirmek istiyor.

Eğer bilmiyorsanız bazı kullanıcılar sırf daha fazla puan almak için bazı oyunların Steam forumlarında troll başlıklar açıyorlar. Mesela Stellar Blade'in Steam forumlarına "This game is trash gooner bait" gibi bariz troll bir konu açıyorlar.

Daha sonra bazı kullanıcılar da bu konuya "Jester" ödülü veriyor. Bu da konu sahibinin neredeyse sıfır efor ile Steam puanı kazanması demek.

Steam'i bu açıdan anlıyorum. Fakat Steam puanına ihtiyacı olanlar için gerçekten kötü oldu. :(

Sanırım Steam "Jester Farming" denilen işlemi bitirmek istiyor.

Eğer bilmiyorsanız bazı kullanıcılar sırf daha fazla puan almak için bazı oyunların Steam forumlarında troll başlıklar açıyorlar. Mesela Stellar Blade'in Steam forumlarına "This Game is trash gooner bait" gibi bariz troll bir konu açıyorlar.

Daha sonra bazı kullanıcılar da bu konuya "Jester" ödülü veriyor. Bu da konu sahibinin neredeyse sıfır efor ile Steam puanı kazanması demek.

Steam'i bu açıdan anlıyorum. Fakat Steam puanına ihtiyacı olanlar için gerçekten kötü oldu. :(

Ya da Gabe para istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orası zaten öyle :) Ben daha çok daha resmi bir gerekçe olarak söyledim.
Zaten bu sıralar Gabe aşırı derecede cıvıttı. Hem ödül konusunda hem festivallerde bedava profil eşyası vermesi konusunda. Steam saygınlığını kaybediyor. 10 yıldır kullandığım platformun böyle olması çok üzücü.

1768489468233.webp

Garry's mod'a mod yaparsak sorun çözülebilir mi?

Son düzenleme: