Bi hesabım vardı askıya alındı sonra ikinci bi hesap açıp onu kullanmaya başladım ama bunda sadece topluluk üyelerinin görebileceği şekilde gönderi paylaşamıyorum. Eski hesapta oluyodu ama bu yeni hesapta yapamıyorum nasıl çözebilirim?
Bu tür bir sorunla karşılaştığınızda, aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulabilirsiniz:
1.
Hesap Durumunu Kontrol Edin:
- Yeni hesabınızın, topluluk özelliklerini kullanabilmesi için herhangi bir kısıtlaması olup olmadığını kontrol edin. Hesabınızın durumu "Aktif" olmalıdır.
2.
Ayrıcalıkları Gözden Geçirin:
- Hesabınızın topluluk özelliklerini kullanabilmesi için gereken minimum takipçi sayısına ulaşıp ulaşmadığınızı kontrol edin.
3.
Hesabınızı Güncelleyin:
- Uygulamanız veya tarayıcınız üzerinden hesabınıza giriş yapın ve profil bilgilerinizi güncellediğinizden emin olun. Gerekirse, profilinizi tekrar gözden geçirin.
4.
Gizlilik Ayarlarını Kontrol Edin:
- Hesap ayarlarında, topluluk gönderilerinizin kimler tarafından görüntülenebileceğini belirleyen gizlilik ayarlarını gözden geçirin. Bu ayarların doğru yapılandırıldığından emin olun.
5.
Uygulama Güncellemelerini Denetleyin:
- Kullanmakta olduğunuz uygulamanın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve gerekli olanları yükleyin.
6.
Destek ile İletişime Geçin:
- Sorununuz devam ederse, platformun destek ekibi ile iletişime geçin. Hesabınızla ilgili daha spesifik bilgi sağlayabilirler.
Bu adımları deneyerek sorunu çözebilirsiniz. Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız, daha fazla ayrıntı sağlamaktan çekinmeyin.