Yani açık söyleyeyim, ben soğuk biriyim ve bu halimi ben seviyorsam bitmiştir ve evet, seviyorum. Lakin toplumun belli bir kesimi, soğukkanlılığa adeta savaş açmış durumda.
Yani açık söyleyeyim, ben soğuk biriyim ve bu halimi ben seviyorsam bitmiştir ve evet, seviyorum. Lakin toplumun belli bir kesimi, soğukkanlılığa adeta savaş açmış durumda.
Sen kendi kendine sevmeye devam edebilirsin ama soğuk biriyle oturup sohbet etmem, arkadaşlık yapmam açıkçası. Toplum da savaş açmış durumda değil, soğuk insanı kimse sevmez çünkü iletişim kurmak zor olur. Yalnız başına takıl.
Soğukkanlılık kimse tarafından karşı durulan bir davranış değil benim gördüğüm kadarıyla. Hatta insan keşke ben de acil durumlarda soğukkanlı olsam der yani.
Hayır, hocam. Biraz karıştı farkındayım. Benim yapımda soğukanlı olmak var ama buna ek olarak da soğuk bir yapım var
Yoksa insanlarla çoğu zaman konuşabiliyorum yani. Allah'a şükür bir sıkıntım yok bu konuda. @Testo Unit ve sizin kafanızı karıştırdıysam şimdiden kusura bakmayın.
Hayır, hocam. Biraz karıştı farkındayım. Benim yapımda soğukanlı olmak var ama buna ek olarak da soğuk bir yapım var
Yoksa insanlarla çoğu zaman konuşabiliyorum yani. Allah'a şükür bir sıkıntım yok bu konuda. @Testo Unit ve sizin kafanızı karıştırdıysam şimdiden kusura bakmayın.
İnsan yorulup yanlış şeyler söyleyebilir sıkıntı yok.
Soğukkanlı olmak sorun değil hatta çok iyi fakat siz bence bir şaka yapıldığında gülmemekten falan mı bahsediyorsunuz?
Kötü bir şey olunca sakin kalıyorsunuz gayet kıskanılası bir durum benim tarafımdan.
Şakaya bağlı biraz ama genel olarak gülme değil de hafif bir kıkırdama gelir
Kötü şeyler söz konusu olunca genelde sakin kalıp çözüme odaklanıyorum ben.