Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Tor Browser indirdim, video açmaya çalıştığım zaman ekrana aşağıdaki logo çıkıyor, sürekli hata veriyor. Ayrıca indirdikten sonra bilgisayarım yavaşladı genel olarak. Bu bir hata mı yoksa reklam virüsü mü?

Mesela TikTok'a girdiğimde çıkıyor:

1765361657868.webp

Reklam virüsü olsaydı bilgisayarımda da çıkardı diye düşünüyorum fakat ilk defa gördüm ve bilgim yok, bu yüzden şifrelerimi değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tor Browser indirdim, video açmaya çalıştığım zaman ekrana aşağıdaki logo çıkıyor, sürekli hata veriyor. Ayrıca indirdikten sonra bilgisayarım yavaşladı genel olarak. Bu bir hata mı yoksa reklam virüsü mü?

Eki Görüntüle 209491

Reklam virüsü olsaydı bilgisayarımda da çıkardı diye düşünüyorum fakat ilk defa gördüm ve bilgim yok, bu yüzden şifrelerimi değiştireceğim.

Bu bir virüs değil. Tor bazı sitelerin videolarını engellediği için çıkan görüntü hatası. Bilgisayarın virüssüz. İçin rahat olsun.

Eki Görüntüle 209491

Bu bir virüs değil. Tor bazı sitelerin videolarını engellediği için çıkan görüntü hatası. Bilgisayarın virüssüz. İçin rahat olsun.

Çözüm
Teşekkürler, son olarak bununla ilgili kaynak tarzı şeyler varsa atabilir misiniz? İnternette araştırdım fakat benimle aynı sorunu yaşayan birisini bulamadım. Google Lens ile baktığımda sadece 1 adet eşleşen fotoğraf çıktı. O fotoğrafta açıklama yoktu.

Teşekkürler, son olarak bununla ilgili kaynak tarzı şeyler varsa atabilir misiniz? İnternette araştırdım fakat benimle aynı sorunu yaşayan birisini bulamadım. Google lens ile baktığımda sadece 1 adet eşleşen fotoğraf çıktı. O fotoğrafta açıklama yoktu.

Teknik kaynak olarak Tor'un resmi destek sayfası yeterli senin için support.torproject.org