Detaylar
Kim cevapladı?Olmaz da nasıl gireceksin, Darkweb belirli bir yer değil.
Ve ne yapacaksın ki!
Ve ne yapacaksın ki!
Son düzenleyen: Moderatör:
İtachi Uchiha
Yetkin
Boş ver Dark Web'i. Onun yerine oyun oynasan daha faydalı olur.
Sorun olmaz ancak orada ne yapacaksın? Gereksiz.
Sadece tor ile girilirse bir şey olur mu?
Videodaki arkadaş. VDS, VPN, tor kullanıyor. Benim öğrenmek istediğim, sadece tor ile girilirse bir şey olur mu?
NOT: GİRMENİ ÖNERMEM GİRSEN BİLE İLLEGAL BİR FAALİYETE İSTEMEDEN BULAŞIRSAN BİLE BAŞIN BELAYA GİRER
Bir sorun yok, Darkweb'e sadece Tor Browser ile teorik olarak girebilirsin ama beklediğin gibi bir yer değil. Europol ve FBI sayesinde illegal faaliyetler 2014'ten beri ciddi şekilde azaldı; girsen bile endişe ettiğin türden bir ortam bulamayacaksın. Şimdilerde Darkweb, daha çok vakit geçirmek veya meraktan göz atmak için bir müze gibi. Alışveriş sitelerinin %90’ı ya dolandırıcı ya da federal tuzaklarla dolu. Sana tavsiyem, güvenli bir deneyim için TailsOS kullanman. USB belleğine TailsOS kur, bilgisayarı bu USB üzerinden başlat ve Deepweb’de sorunsuzca gezinebilirsin.
TailsOS, tüm işlemleri TOR ağı üzerinden gerçekleştiren bir işletim sistemidir. Edward Snowden’ın NSA belgelerini sızdırırken gazetecilerle iletişim kurmak için kullandığı sistem olarak tanınır. RAM üzerinde çalışır ve USB’den çıkarıldığında RAM’deki veriler silinir. İstersen, şifreli bir alanda veri saklayabilirsin. OPSEC (operasyonel güvenlik) hatası yapmadığın sürece anonimliğin korunur. (Not: Teorik olarak "exit node" üzerinden kimliğin açığa çıkabilir, ancak TailsOS bu riski büyük ölçüde azaltır.)
Daha fazla anonimlik istiyorsan şu adımları sırayla izleyebilirsin;
- Wifi Dongle
- VPN (Tavsiyem: Mullvad VPN)
- Sanal Makine (Tavsiyem: Kali Linux)
- Tor Browser (Tor'u " Safer" mod ile kullanmayı unutma...)
- Makaleler
- 6
Ben Tor Browser ağına bağlanarak ve denetim masasından DNS adresini 1.1.1.1 olarak değiştirerek VPN kullanmadan girmiştim birkaç siteye. Gereksiz, o kadar da bir olayı olmayan bir şey. Sitelerin yarısı bozuk, açılmıyor. Diğer yarısı ise fake sitelerden ve dolandırıcılardan oluşuyor. Zaman öldürmeye gerek yok.
rapidfire
Çalışkan
Darkweb diye bir şey yok. Sadece kullandigin internet sansürlü.
TOR seni özgür ve sansürsüz internete bağlar fakat girecegin adresi bilmen koşulu ile.
Türkiye başta olmak üzere Japonya, Afganistan, Irak, Suriye ve G.A ülkelerinden girmen sana sorun teşkil etmez.
Video izlemen, Döküman indirmen, Online Gazete okuman, Yabancılar ile chat yapman sana zarar vermez.
Bulunduğun ülkede ona aykırı propaganda teşkil eden şey indirme yeter.
Forumlarda indirmeler ise .onion uzantılı forumlarin barındırdığı içerige göre değişiklik gösterir ve her biri özel şifreleme tekniği kullanır.
Özel şifreleme tekniği olmayan indirme bağlantılarını kullanma yeter.
Türkiye aslında bakarsan bu yönde cennet ABD ve Kanada ile kıyaslandığında.
Hadi sana bir iyilik yapayım eğer
telegram, torrent ve Türkiye tarafından veri istenildiğinde şak diye veren bir siteden indirme yaptıysan hemen ONE SHOT KILL kullan.
Bu kullandığın cihazın içindekilerin tamamını geri dönüşümü hiç olmayacak şekilde siler.
TOR seni özgür ve sansürsüz internete bağlar fakat girecegin adresi bilmen koşulu ile.
Türkiye başta olmak üzere Japonya, Afganistan, Irak, Suriye ve G.A ülkelerinden girmen sana sorun teşkil etmez.
Video izlemen, Döküman indirmen, Online Gazete okuman, Yabancılar ile chat yapman sana zarar vermez.
Bulunduğun ülkede ona aykırı propaganda teşkil eden şey indirme yeter.
Forumlarda indirmeler ise .onion uzantılı forumlarin barındırdığı içerige göre değişiklik gösterir ve her biri özel şifreleme tekniği kullanır.
Özel şifreleme tekniği olmayan indirme bağlantılarını kullanma yeter.
Türkiye aslında bakarsan bu yönde cennet ABD ve Kanada ile kıyaslandığında.
Hadi sana bir iyilik yapayım eğer
telegram, torrent ve Türkiye tarafından veri istenildiğinde şak diye veren bir siteden indirme yaptıysan hemen ONE SHOT KILL kullan.
Bu kullandığın cihazın içindekilerin tamamını geri dönüşümü hiç olmayacak şekilde siler.
Loutermilch 53
Üstün
Girip geziyordum ben, bir sorun olmadı. Ama uğraşmaya değer değil, çok sıkıcı.