Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Selam. Babama şarjlı matkap almak istiyorum. Gerektiği zaman duvar, gerektiği zaman da tahta delinecek. Marka olarak Bosch bakıyorum çünkü eskiden Bosch seti vardı çalındı. Fiyat olarak ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi. Torku yüksek olursa çok iyi olur. Bir de bataryası sağlam olsun.

Markadan ziyade model önemlidir burada. Dewalt, Makita, Einhell, Bosch kendini kanıtlamış markadalardır.

Duvar da delecekseniz darbeli olanlardan bakmanızı tavsiye ederim. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz.

Vestel'de çalışırken bunu kullanıyordum. İş görüyor gayet güzel fakat duvar delme konusunda çok başarılı değil normal olarak. Deler mi zorlaya zorlaya evet fakat, ömrü uzun olmaz.

Hocam X-change batarya kullanan bir model önerme şansınız var mıdır? Şarj cihazı ve bataryayı ayrı alıp matkabı aküsüz almak daha ucuza geliyor.

Markadan ziyade model önemlidir burada. Dewalt, Makita, Einhell, Bosch kendini kanıtlamış markadalardır.

Duvar da delecekseniz darbeli olanlardan bakmanızı tavsiye ederim. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz.
Katılıyorum Bosch diye aldığınız her matkap en iyi bosch kalitesinde değil modelden modele değişiklik gösterecektir. Fırçasız motor almanızı öneririm uzum ömürlü ve daha hızlı ve torklu zaten 2 vitesli olur şarjlı matkaplar.

Demir mandrenli olması dikkat ettiğim bir husustur.
Şu matkap önerimdir biraz pahalı ama bütçeyi de bilmiyorum :

Ayrıca en pahalı şarjlı matkabı da alsanız hiçbirisi kırıcı gibi duvar delemicektir. Yine bu Bosch ile delebilirsiniz ama zorlar sizi. Güçsüz olduğu için değil o iş için direkt olarak üretilmediği için yarı darbeli oluyor belli bir zaman sonra darbeli özelikleri aşınıyor. Abim kendi işinde kullandığı için biliyorum bunları. Ama normal ev kullanıcısı o darbe özelliğini zor aşındırır diye düşünüyorum. Bence o fiyata çok iyi matkap.

Okdr bütçem yok diyorsaniz Metal mandrenli ve fırçasız ben bunu eskidenn 1.5k ya almıştım bence çok iyi gene darbeli ve bataryası Bosch dan daha uzun gidiyor bu arada 18v batarya var 36v pazarlama şeyi işte
cakmada alabilirsiniz :

Hocam X-change batarya kullanan bir model önerme şansınız var mıdır? Şarj cihazı ve bataryayı ayrı alıp matkabı aküsüz almak daha ucuza geliyor.

Bütçe dahilinde en mantıklı olan senin attığın model. Duvar delmesini ve uzun ömürlü olmasını istiyorsan bütçeyi bayağı arttırman lazım.