AtakanK Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 12 16 Temmuz 2024 #1 Ürün linki aşağıda. İlk siparişim olacak, 100 liralarda bir ürün alacağım. Telefon onarımı vb. için kullanacağım. Bu satıcı güvenilir mi? 8 1 tornavida seti hassas DIY el aletleri cep telefonları saatler için klavye oyuncaklar oyun konsolları onarım araçları - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Ürün linki aşağıda. İlk siparişim olacak, 100 liralarda bir ürün alacağım. Telefon onarımı vb. için kullanacağım. Bu satıcı güvenilir mi? 8 1 tornavida seti hassas DIY el aletleri cep telefonları saatler için klavye oyuncaklar oyun konsolları onarım araçları - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 16 Temmuz 2024 #2 Satıcı güvenilir gibi duruyor. Ürünün yorumlarına da baktım olumsuz bir şey göremedim. Bir kaç kişi kapağın kırıklığından bahsetmiş o kadar.
Satıcı güvenilir gibi duruyor. Ürünün yorumlarına da baktım olumsuz bir şey göremedim. Bir kaç kişi kapağın kırıklığından bahsetmiş o kadar.
Y YeCeTe Başarılı Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 121 Beğeniler 174 16 Temmuz 2024 #3 Telefon tamiri için önermem. Şimdi baktım 35tl gözüküyor. Çok sağlıklı olmayabilir. Jakemy nin çok uçlu modellerine bakabilirsiniz. Hem uzun ömürlü olur hem de güvenle kullanabilirsiniz.
Telefon tamiri için önermem. Şimdi baktım 35tl gözüküyor. Çok sağlıklı olmayabilir. Jakemy nin çok uçlu modellerine bakabilirsiniz. Hem uzun ömürlü olur hem de güvenle kullanabilirsiniz.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 16 Temmuz 2024 #4 Manyetik tornavida seti 63 1 Kit bit hassas elektronik bilgisayar PC telefon kılıfı sökme çok fonksiyonlu bakım aracı - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Manyetik tornavida seti 63 1 Kit bit hassas elektronik bilgisayar PC telefon kılıfı sökme çok fonksiyonlu bakım aracı - AliExpress 1420 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com