Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Sürekli Temu'nun saçma reklamları çıkıyor fakat gözüme takıldı 100 liraya tornavida seti var, kaliteli olacağını beklemiyorum tabii ki küçük iş görsün yeter.
Daha önce alan varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
Temu'yu bilemem de AliExpress de bir ara 117 parça tornavida seti 100 TL idi. Kaptım hemen. Kaç aydır kullanıyorum takır takır çalışyor. Kaç defa kasıtlı uç yedirmeye çalıştım ama uçları gerçekten kaliteli çıktı. Ben olsam alırdım direkt.
Greatest
Uzman
Temu'yu bilemem de AliExpress de bir ara 117 parça tornavida seti 100 TL idi. Kaptım hemen. Kaç aydır kullanıyorum takır takır çalışyor. Kaç defa kasıtlı uç yedirmeye çalıştım ama uçları gerçekten kaliteli çıktı. Ben olsam alırdım direkt.
Link varsa atar mısın? Ona da bakayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün önemli, yorumlar önemli.
Koneko Toujou
Üstün
Vallahi hesapların birinde kaldı ama bulabilirsem bu mesajı güncellerim.
Buldum: 116 in 1 Hassas Tornavida Seti 98 Manyetik Phillips Torx Uçları ile Çok Fonksiyonlu El Onarım Aracı iPhone Drone PC için - AliExpress 1420 ama indirim bitmiş, hesapsız bakınca 400'lerde gözüküyor.
Greatest
Uzman
Vallahi hesapların birinde kaldı ama bulabilirsem bu mesajı güncellerim.
Buldum: 116 in 1 Hassas Tornavida Seti 98 Manyetik Phillips Torx Uçları ile Çok Fonksiyonlu El Onarım Aracı iPhone Drone PC için - AliExpress 1420 ama indirim bitmiş, hesapsız bakınca 400'lerde gözüküyor.
Temu'dan alacağım o zaman. Yine de teşekkürler.
Hangi ürün?
Greatest
Uzman
Alınır tabii ki neden alınmasın? Türkiye'de böyle ürünler neredeyse hiç üretilmiyor bile, hepsini ithal ediyorlar. Kalite farkı olacağını düşünmüyorum bazen aynı ürün bile olabiliyor.
Fahiş fiyatlara yurt içinden almaktansa yurt dışından gerçek fiyatına almak her zaman en mantıklısı fakat bunu da yakın zamanda oldukça kısıtladılar.
Fahiş fiyatlara yurt içinden almaktansa yurt dışından gerçek fiyatına almak her zaman en mantıklısı fakat bunu da yakın zamanda oldukça kısıtladılar.