Tosla e-Devlet'ten adresimi istiyor, vermezsem hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum. Böyle bir saçmalık mı var? ByNoGame'den kendime Steam cüzdan kodu alırken sorun çıkarttı, neyse dedim bari Trendyol'dan kedi maması falan sipariş edeyim.
Onu denediğimde de banka onaylamıyor dedi, 2 adet mesaj gelmiş "Tosla'dan alışveriş yapmak için hesabına adresini ekle!" diye. Bu işlemi yapmadan olmaz mı? Kimliğimi verdim zaten daha ne? e-Devlet hesabı açmakla uğraşmak istemiyorum.
E-devlet hesabı açılan bir şey değil, her vatandaşın e-devlet hesabı zaten var. Şifreni bilmiyorsan mevcut bir banka hesabın varsa onunla e-devlet'e giriş yapabilirsin. Aile bireylerinin e-devleti üzerinden de yapabilirsin bu işlemi.
İkametgah onayı için senden bunu istiyor. Tosla'ya özgü bir şey değil, yasalar böyle.
e-Devlet hesabı açılan bir şey değil, her vatandaşın e-Devlet hesabı zaten var. Şifreni bilmiyorsan mevcut bir banka hesabın varsa onunla e-Devlet'e giriş yapabilirsin. Aile bireylerinin e-Devlet'i üzerinden de yapabilirsin bu işlemi.
İkametgâh onayı için senden bunu istiyor. Tosla'ya özgü bir şey değil, yasalar böyle.
Günlük değil, kimliğini veriyorsun e-devlet şifrem için geldim diyorsun sms olarak geliyor yeni şifren. Hattın senin adına kayıtlıysa şifremi unuttum kısmından da alabilirsin.
Günlük değil, kimliğini veriyorsun e-devlet şifrem için geldim diyorsun sms olarak geliyor yeni şifren. Hattın senin adına kayıtlıysa şifremi unuttum kısmından da alabilirsin.
Hocam geliyor PTT'ye giderseniz zaten. E-Devlet bir çok şey için lazım olacak şimdiden gidin şifrenizi alın, yaşınız kaç bilemiyorum üniversite sınavıdır çalışma hayatıdır bir çok şey için E-Devleti kullanıyorsunuz. Bu tür banka uygulamalarından korkmanıza gerek yok sadece Tosla değil her biri bu tür bilgilerinizi istiyor.
Hocam geliyor PTT'ye giderseniz zaten. e-Devlet birçok şey için lazım olacak şimdiden gidin şifrenizi alın, yaşınız kaç bilemiyorum üniversite sınavıdır çalışma hayatıdır birçok şey için e-Devlet'i kullanıyorsunuz. Bu tür banka uygulamalarından korkmanıza gerek yok sadece Tosla değil her biri bu tür bilgilerinizi istiyor.